Zažite Ligu majstrov aj Stocha. Využite zájazdy za uvádzacie ceny

Najlepší klubový futbal pokračuje. Štvrťfinálové zápasy v Lige majstrov aj v Európskej lige sú zárukou nezabudnuteľných zážitkov. Vychutnajte si ich v spoločnosti najskúsenejšej športovej CK na Slovensku.

Súboj ťažkých kalibrov

Partia okolo charizmatického trénera Solskjaera privíta na Old Trafford rozbehnutú Barcelonu. Po úspešnej odvete proti milionárskemu PSG vládne v kabíne Červených diablov dobrá nálada. Dokážu však prejsť cez katalánskeho giganta? Messi a spol. budú proti. Sledujte šláger Ligy majstrov naživo vo vypredanom Divadle snov.

Letecký zájazd na Manchester United – Barcelona

Kloppova rozbehnutá mašina

The Reds si vo štvrťfinále Ligy majstrov zmerajú sily s Portom. To je ideálna pozvánka pre všetkých priaznivcov Liverpoolu, ktorí si chcú zaspievať YNWA a zažiť atmosféru vypredaného Anfieldu. Presadí sa strelecky Salah, Firmino alebo Mané? Presvedčte sa na leteckom zájazde a užite si ofenzívu v podaní liverpoolskej mašinérie.

Letecký zájazd na Liverpool – Porto

Napínavá odveta v Katalánsku

Fenomenálny Camp Nou musí navštíviť každý futbalový fajnšmeker. Na kolosálnom stánku sa v odvete predstaví slávny Manchester United s ambicióznym tímom. Môžete sa tešiť na skutočné futbalové galapredstavenie, v hlavných rolách s futbalovými velikánmi zo Španielska a Anglicka.

Letecký zájazd na Barcelona – Manchester United

Stoch na Stamford Bridge

Slavia šokovala Sevillu, teraz sa chystá na Chelsea. Podarí sa jej zaskočiť londýnskeho favorita? Sarriho zverenci v aktuálnom ročníku Európskej ligy ešte neprehrali a cez ukrajinské Dynamo prešli s celkovým skóre 8:0. Poradia si The Blues s českým zástupcom, za ktorého hrá aj Miroslav Stoch? Zistite to priamo na Stamford Bridge.

Letecký zájazd na Chelsea – Slavia

Máte nejaké otázky?