Sledujte finále CEWE FOTOKNIHA roku a vyhrajte hodnotné ceny

2 minúty čítania

Finále súťaže CEWE FOTOKNIHA roku sa rýchlo blíži a cestovná kancelária CK FutbalTour.sk venuje ako každý rok jednému z víťazov 9. ročníka zájazd s návštevou športového podujatia.

Tohtoročný galavečer prebehne online v stredu 19. mája od 17.55 hodín s porotou v žižkovskom štúdiu a finalistami súťaže pripojenými online do vysielania na YouTube CEWE SK a Facebooku CEWE SK.

Už o niekoľko dní sa teda počas slávnostného vyhlásenia dozvieme, aká CEWEFOTOKNIHA bola v uplynulom roku najlepšia. Hlavnou cenou pre absolútneho víťaza je nový automobil SUV Peugeot 3008. Pre ďalšie kategórie sú v osudí tiež zájazdy do New Yorku, Salzburgu, na Kapverdy alebo fotoaparát Nikon Z6.

Jednou z cien bude aj zájazd od našej CK. Zájazd získa víťaz kategórie VOĽBA VEREJNOSTI. Do súťaže sme venovali ľubovoľný zájazd na športové podujatie v hodnote 1.000, – euro.

Počas galavečera navyše prebehne aj súťaž pre divákov o ceny od spoločnosti Samsung (mobilný telefón Samsung Galaxy A52 či tablet Samsung Galaxy Tab S7) alebo poukazy na CEWE fotoknihu. Neváhajte a užite si vyhlásenie súťaže z pohodlia domova. Divácku súťaž nájdete TU.