Škrtel sa predstaví v zápase hviezd Liverpool FC – Manchester United!

2 minúty čítania
Autor: Ladislav Harsányi

To, čo nedávno neoficiálne prezradil režisér aktuálne natáčajúceho sa filmu o Martinovi Škrtelovi Petr Větrovský, je už oficiálne. Na zápase legiend medzi Liverpool FC a Manchestrom United, ktorý sa odohrá 24. septembra na ikonickom štadióne Anfield v meste The Beatles, uvidíme v akcii aj nášho Martina Škrtela!

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Ďalší jedinečný dôvod, aby ste sa vybrali do Liverpoolu s našou cestovnou kanceláriou a po zhruba šiestich rokoch videli Martina opäť v červenom drese anglického veľkoklubu. V drese legiend sa predstaví premiérovo.

Miesto: Liverpool
Dátum: 23.9.2022 – 26.9.2022

Veľký deň futbalových legiend

Účasť bývalého stopéra The Reds na exhibičnom podujatí potvrdila aj oficiálna internetová stránka Liverpool FC.  Škrtel bude v klube, kde prežil vyše osem skvelých rokov a počas nich nastúpil v 320 zápasoch, natáčať sekvencie aj do svojho filmu, ktorý má mať premiéru približne o rok.

Späť však k zápasu hviezd. Zo dňa na deň na zoznam hráčov The Reds pre tento zápas pribúdajú nové veľké mená. V mužstve, ktoré povedie legenda legiend sir Kenny Dalglish s podporou ďalšej klubovej ikony Iana Rusha, sa objavia napríklad také esá ako Fabio Aurelio, Jerzy Dudek, Steve McManaman, Mimo Sissoko, Jamie Carragher, Dirk Kuyt, Robbie Keane, Björn Tore Kvarme, Mark Gonzalez, Stephane Henchoz, Sander Westerveld, Andrij Voronin a ďalšie.

👉 pridajte sa k nám na zájazd na zápas legiend medzi Liverpool FC – Man Utd

Bude to už druhé stretnutie takéhoto druhu v tomto roku medzi legendami dvoch najväčších klubových rivalov v Anglicku. V máji na Old Trafforde v Manchestri boli úspešnejší Liverpoolčania po výsledku 3:1.

Hviezdne mená sa, samozrejme, očakávajú aj v tíme „červených diablov“, ktorí menoslov zatiaľ nezverejnili.