Tadeáš dostal darček, ktorý mu mnohí môžu len závidieť

3 minúty čítania

Tadeáš Wagner je mladý muž, ktorý od malička trpí svalovou dystrofiou. Medzi jeho najväčšie záľuby patrí šport a najmä futbal. Na nedávne 18. narodeniny si preňho jeho sestra pripravila obrovské prekvapenie, ktoré mu väčšina z nás môže len ticho závidieť.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Myslel som si, že si zo mňa robia srandu

Predstavte si takúto situáciu. Sú dva dni po vašich narodeninách a vám príde pošta, no netušíte, čo to je, ani kto je jej odosielateľom. Keď ju otvoríte, zbadáte tam list v angličtine. Skúmate ďalej, až nájdete niečo, čo vám vyrazí dych – podpisovú kartu manažéra svojho najobľúbenejšieho klubu.

Nie, to nie je scenár k filmu, ale reálna situácia zo života veľkého fanúšika Tottenhamu Hotspur Tadeáša. Jeho sestra Zuzka si pre svojho, ako ona hovorí, skvelého brata, pripravila obrovské prekvapenie, na ktorom pracovala niekoľko týždňov.

„Keď som otvoril obálku, mal som rôzne myšlienky. Najskôr som si myslel, že si robia srandu, veď narodeniny som už mal. Potom som zazrel text po anglicky a už som tušil, čo to bude,“ píše vo svojom príspevku na sociálnej sieti Tadeáš.

„Milý Tadeáš, dozvedel som sa, že oslavuješ svoje 18. narodeniny. Rád by som Ti v mene celej organizácie Spurs zaželal množstvo ďalších vyhratých bojov. Zároveň by som rád využil túto príležitosť, aby som Ti poďakoval za Tvoju nekončiacu podporu nášho klubu, ktorú si veľmi vážime. S priateľským pozdravom, Antonio Conte, hlavný tréner Tottenham Hotspur,“
písalo sa v liste, ktorý dostal Tadeáš.

Ako ďalej píše mladý fanúšik Spurs, keď zbadal vlastnoručný podpis Antonia Conteho, bol už celkom v nebi.

Z prehry vo finále Ligy majstrov sa dlho spamätával

Premier League začal sledovať, keď mal 14 rokov. Zaujali ho nádherné štadióny a skvelí fanúšikovia. Kedy nastal v jeho živote moment, že sa z neho stal podporovateľ družiny okolo Harryho Kanea, nevedel presne vysvetliť.

Spomína si ale na famóznu formu trojlístka Eriksen – Alli – Kane a na to, že z prehry vo finále Ligy majstrov 2019 proti Liverpoolu sa spamätával celý týždeň.

👉 Prečítajte si aj: Najstarší londýnsky štadión je späť v Premier League. Čím je špeciálny Tottenham Stadium?

👉 Vyberte si z našej bohatej ponuky zájazdov a vstupeniek na Premier League.

Na ligový titul to (zatiaľ) nevidí

Tottenham sa po uplynulej úspešnej sezóne výrazne posilnil. Tadeáš si myslí, že najväčšiu šancu na zisk trofeje v tomto ročníku majú Spurs cez vyraďovacie súťaže – FA Cup a Ligový pohár.Na triumf v lige to však zatiaľ nevidí.

„Conte priniesol do Tottenhamu inú filozofiu a iný systém hry, ktorý vyzerá byť celkom sľubný, ale je to len začiatok niečoho, čo veríme, že bude mať nádherný koniec. Tento proces bude ale zopár rokov trvať.“

Ako Tadeáš na záver dodal, jeho najväčším snom je raz dostať sa na zápas na Tottenham Hotspur Stadium a prehodiť pár slov s Harrym Kaneom. Zároveň dúfa, že Spurs raz zdvihnú nad hlavu majstrovskú trofej pre víťaza Premier League.

Odporúčame:
Tottenham – Newcastle (letecky, 21.10.2022 – 24.10.2022)

Tottenham – Liverpool (letecky, 4.11.2022 – 7.11.2022)