Súťaž FutbalTour.sk a DIGI Sport: Výherca si vychutná Santiago Bernabéu

Spolupráca CK FutbalTour.sk a televízie DIGI Sport funguje už niekoľko sezón a vďaka atraktívnym súťažiam vycestovali na európske štadióny desiatky futbalových fanúšikov zo Slovenska a Česka. Navyše z väčšiny výhercov sa stávajú pravidelní klienti a spokojní zákazníci, čo nás mimoriadne teší.

So štartom novej sezóny Ligy majstrov sme pripravili ďalšiu súťaž, tentokrát o mimoriadne atraktívnu cenu. Zápas Real Madrid – Liverpool je jeden zo šlágrov skupinovej fázy a súboj na Estadio Santiago Bernabéu je obrovský záujem.

Do žrebovania o kompletný zájazd sa mohli zapojiť všetci zákazníci služby NOVÁ DIGI, ktorých je približne 30 000.

„Od pôvodnej služby sa NOVÁ DIGI primárne líši tým, že je technicky kvalitnejšia, spoľahlivejšia. Má viac obsahových balíčkov, ktoré sa dajú priobjednať. Tým vlastne reagujeme na potreby zákazníkov. Šport máme v HD. Rozdiel v tejto službe je viditeľný, pre zákazníka je to určite pridaná hodnota,“ skonštatoval finančný riaditeľ DIGI Slovakia Oliver Felszeghy o novej službe, ktorá funguje od mája 2014.

Zástupca a zároveň konateľ CK FutbalTour.sk Július Turček v štúdiu Ligy majstrov ozrejmil viac o skvelej výhre: „Podľa mňa je to jeden z najlepších zápasov v skupinovej fáze. Liverpool príde na slávny štadión, navyše Ligu majstrov hrá po dlhej dobe. Ide o zájazd pre 2 osoby, ktorý obsahuje obojsmerné letenky, ubytovanie v 4* hoteli, vstupenky na futbal a samozrejme nezabudnuteľný zážitok. Na Santiago Bernabéu som bol už zopárkrát a musím povedať, že aj keď nepatrím k fanúšikom Realu, ten štadión je neskutočný a je to tam úžasné.“

2dsfn0j

Z databázy klientov sa pri žrebe „usmialo šťastie“ na Vladimíra Moniša z Brezna, ktorý pôjde 4. novembra do Madridu. Za spoločnosť CK FutbalTour.sk gratulujeme!

Už teraz je však v hre ďalší zájazd, tentokrát pôjde v spolupráci s televíziou DIGI Sport niekto na Nou Camp, kde si pozrie šláger Barcelona – PSG. Stáči sledovať prenosy a zapojiť sa do súťaže.

VIDEO