Kde sledovať futbal? Jednoznačne na DIGI Sport

Futbaloví nadšenci sa dosýta napozerajú. DIGI Sport ponúka päť špičkových súťaží.

Španielsku La Ligu si priaznivci Blaugranas či Bieleho baletu vychutnajú na obrazovkách DIGI Sport až do roku 2021. Dokáže Real Madrid konkurovať Barcelone aj bez hviezdneho Ronalda? Alebo do boja o ligový primát výraznejšie prehovorí niekto iný? To prinesie nový ročník na DIGI Sport.

Cristiano Ronaldo neodchádza, zostáva na DIGI Sport, len bude nosiť dres turínskeho Juventusu. Okrem neho sa fanúšikovia Serie A a talianskeho futbalu môžu tešiť na neúnavný Neapol aj s Marekom Hamšíkom alebo na výkony Milana Škriniara, ktorého Inter Miláno nakúpil niekoľko zaujímavých mien a bude ťažkým sústom pre Starú dámu. Súboje AC Milána či rímskych klubov taktiež nesklamú, Serie A zažije výnimočnú sezónu.

Tradične kvalitná anglická klasika. To je Premier League vo vysielaní DIGI Sport. Zásadnou otázkou zostáva, či dokáže niekto z favoritov na titul zosadiť Guardiolovu modrú mašinu. Liverpool budí rešpekt v ofenzíve, Arsenal odštartoval novú éru s Emerym a Chelsea sa spolieha na ďalšieho talianskeho kormidelníka. Červení diabli sa pokúsia „zafarbiť“ Manchester načerveno. Podarí sa im to? Sledujte svetový futbal na DIGI Sport.

Slováci a Česi majú ďalší dôvod na radosť, svojich krajanov si môžu pozrieť v nemeckej Bundeslige. Kto zastaví suverénny Bayern? Ako sa bude dariť berlínskej Herthe aj dvojicou Pekarík-Duda? Užite si nemecký futbal na DIGI Sport.

Veľká novinka a exkluzívne práva! Najkvalitnejší anglický pohár FA Cup si môžu diváci zapnúť na DIGI Sport. Pohárové zápolenia sú vždy zárukou napínavého a nepredvídateľného futbalu, v ktorom si merajú sily malé kluby proti gigantom. Kto zdvihne nad hlavu trofej najstaršej pohárovej súťaže?

Využite partnerstvo FutbalTour.sk s DIGI Sport a získajte DIGI GO zdarma