Futsalistov čaká premiérové EURO. Veríme, že aj s fanúšikmi na tribúnach

2 minúty čítania

Dramatický príbeh so šťastným koncom. Tak sa dá v skratke popísať kvalifikačná cesta za historickým úspechom slovenského futsalu. Naši reprezentanti sa môžu tešiť na premiérový európsky šampionát, ktorý sa bude konať na prelome januára a feburára 2022 v Holandsku.

Hoci je futsal u nás v tieni populárnejšieho futbalu, vo svete sa teší veľkej obľube. Aj preto sme v minulosti podporili projekt Slovak futsal week a národného šampióna zo sezóny 2019/2020 – Mimel Lučenec.

BUDÚ NA TRIBÚNACH FANÚŠIKOVIA? 

Organizátor turnaja zatiaľ nepotvrdil bližšie informácie. Veríme, že minimálne určitá časť tribún bude dostupná pre fanúšikov. Už teraz evidujeme zvýšený záujem o návštevu futsalového sviatku v Holandsku. Viac informácií nájdete TU.

EURO FUTSAL 2022:

Systém turnaja: Zo 4 základných skupín (hrá sa systémom každý s každým) postúpia dvaja najlepší do play-off vyraďovacej fázy. Žreb základných skupín je na programe v druhej polovici roka 2021

Miesto turnaja: Amsterdam (aréna Ziggo Dome s kapacitou 17 000 fanúšikov), Groningen (aréna MartiniPlaza s kapacitou 4500 fanúšikov)

Účstníci trunaja: Holandsko, Chorvátsko, Rusko, Azerbajdžan, Bosna a Hercegovina, Kazachstan, Španielsko, Taliansko, Portugalstko, Gruzínsko, Slovinsko, Fínsko, Poľsko, Ukrajina, Slovensko a víťaz novembrovej baráže Srbsko – Bielorusko

NÁŠ TIP: Nenechajte si ujsť novinky v našom FAN shope.
Potešte svoju futbalovú dušu suvenírmi už od 0,99 €.