Zažite otvárací dvojzápas Slovenska na hokejových MS počas predĺženého víkendu

Od začiatku ide o všetko

Preč sú časy, kedy sme tímom z druhého sledu nadelili minimálne 5-6 gólov na zápas. Dnes sú prvé zápasy s papierovými outsidermi tým, čo primárne rozhoduje o úspechu, resp. neúspechu našej hokejovej družiny.

Plný bodový zisk s takýmito súpermi už nie je pravidlom, preto od začiatku pôjde o všetko a každý zápas je ako malé finále.

hokej slovensko pokrik

Slováci nepostúpili ani do štvrťfinále Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji už tri roky po sebe a počas posledných deviatich turnajov sa im to podarilo len dvakrát. Reprezentanti preto potrebujú vašu podporu ako soľ.

Ak si k tomu prirátate návštevu očarujúceho Kolína a dva zápasy v rámci jedného zájazdu, pravý hokejový fanúšik musí mať problém povedať nie!

Prekvapenia sa dejú v úvode

V rámci nášho zájazdu uvidíte naživo otváraci zápas našich chlapcov proti reprezentantom Talianska, ktorí sa po dvoch rokoch v B-kategórii vracajú medzi hokejovú elitu, pripravení pobiť sa o zotrvanie.

Brian_Ihnacack_-_Italy-Slovenia_07.02.2015
Brian Ihnacak, v drese Talianska. Tušíte správne, že priezvisko pochádza od slovenských príbuzných.

Našťastie tu nehráme futbal, v zápase sme preto jasným favoritom a všetky ukazovatele hovoria v náš prospech. Hokej je však hra nevyspytateľná a obzvlášť prvé turnajové zápasy dokážu priniesť obrovské prekvapenia.

Cígerova partia vstúpi do turnaja plná síl a odhodlania. Nič iné ako víťazstvo sa neberie!

Lotyšom je čo vrátiť

Niečo cez 24 hodín po skončení duelu s Talianskom vyzve našich chlapcov ambiciózne Lotyšsko, ktorému máme čo vracať – v poslednom vzájomnom turnajovom zápase sme Lotyšom podľahli 3:5, keď nás v Helsinkách v roku 2013 zostrelil hetrikom Lauris Darzins.

slovensko lotyssko

Ten by, tak ako aj iní ťahúni lotyšského tímu, v tomto zápase nemal chýbať. Lotyši budú pre našich chlapcov prvou vážnou výzvou na šampionáte.

Špeciálne preto, že je to jeden z našich hlavných konkurentov o štvrťfinálovú miestenku. Bude to zápas ako hrom!

Staré, nové mesto

A čo s ostatným voľným časom? Kolín je vyhľadávaným miestom pre milovníkov architektúry a histórie, ktorí sú zvedaví na jednu z najpôsobivejších a najpompéznejších katedrál na svete.

Zároveň tu ale stále nájdete bohatý nočný život, skvelé jedlo a ešte lepšie pivo. Historické mesto, ktoré bolo počas druhej svetovej vojny prakticky úplne zničené a následne nanovo vybudované, má každému čo ponúknuť.

kolin nahladovka

Veď to hrajú pre nás

Špičkový hokej, krásne mesto a skvelá atmosféra. Poďte s nami za zážitkom, ktorý sa len tak nezopakuje. V komfortnom autobuse, s našim delegátom a ubytovaním je o všetko postarané. Jedinou vašou povinnosťou je hnať našich chlapcov za víťazstvami.

Dokážme, že slovenskí fanúšikovia sú jedineční a vytvorme našim v Nemecku domácu atmosféru!

Kompletnú ponuku zájazdov na hokejové MS v Kolíne nájdete TU.

hokej slovensko sal