Zájazdy na otočku ako alternatíva: Zažite futbal a ušetrite čas

4 minúty čítania

Rozmýšľali ste niekedy aj vy nad tým, že by ste radi vycestovali do zahraničia na futbal, hokej, MMA alebo F1, ale skrátka pracovné alebo súkromné podmienky vám nedovoľujú, aby ste opustili krajinu na 3-4, respektíve viac dní? Ak vo vašom prípade ide vyslovene o čas, máme pre vás dobrú správu. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Zájazdy na otočku ako alternatíva

Cestovanie za športom väčšinou predstavuje niekoľkodňovú záležitosť. Nie je náročné pochopiť, prečo to tak je, ale predsa len si to priblížme. V skorých ranných, deň zápasu cestujeme do dejiska, či už letecky alebo autobusom.  Po príchode spravidla nasleduje rozchod v centre mesta, kde si každý zvolí individuálny alebo spoločný program s delegátom.

  • prehliadka mesta
  • ochutnávka jedla
  • návšteva pamiatok

Pred zápasom nás čaká postupne nasávanie atmosféry v uliciach mesta a večer samotný športový zážitok. Takéto zájazdy sú atraktívne preto, lebo z vášho pracovného či voľného času ukroja minimum. Ponúkame preto zájazdy, kde cestujete na miesto činu priamo v deň zápasu, ale všetko je zariadené tak, aby ste sa nemuseli obávať, či duel stíhate. Áno, stíhate. Jeden deň cestujete, na druhý deň ste doma.

Trend, ktorý získava na popularite

Možno si poviete, že v priebehu dvoch dní si predsa dejisko neužijete a budete sa cítiť uponáhľaní. Nie je to tak. Je na mieste napísať, že sto ľudí – sto chutí, ale zájazdy na otočku sú alternatívou, ktorá sa stáva trendom aj medzi ľuďmi, ktorí prichádzajú za nami. A my každému radi vyhovieme.

Tento koncept naberá na popularite a vzhľadom na to, že viacerí ľudia vážia každú minútu svojho času, dá sa očakávať, že tieto tendencie budú pokračovať aj v nasledujúcom období. Nehovoriac o fakte, že ide o lákavú možnosť aj z ekonomického hľadiska.

Spektrum fanúšikov, ktorí sa chystajú vycestovať za športom je široké a rovnako diferencované sú aj ich požiadavky. My vám vieme v tejto chvíli odkázať len toľko, že či už sa s nami rozhodnete ísť do zahraničia na futbal, hokej, tenis, MMA či basketbal na 2 alebo viac dní, zabezpečíme pre vás prvotriedny servis a spomienky, na ktoré budete spomínať počas celého svojho života.

KOMPLETNÁ PONUKA ZÁJAZDOV