Superzápas na UFC Liverpool: Stephen Thompson vs. Darren Till

Článok uverejňujeme v spolupráci s portálom mmafanatik.

Pôvodný článok nájdete TU.

Na UFC Liverpool znova dostávame šancu zúčastniť sa UFC eventu osobne a naživo tak zažiť neopakovateľnú atmosféru v Anglicku. Hlavným ťahákom večera bude super zápas! Skúsený bojovník Stephen „Wonderboy“ Thompson (14-2-1 MMA, 9-2-1 UFC), ktorého porazil zatiaľ iba Matt Brown a aktuálny šampión welterovej váhy Tyron Woodley, nastúpi proti zatiaľ neporazenému mladíkovi Darrenovi „The Gorilla“ Tillovi (16-0-1 MMA, 4-0-1 UFC).

UFC Liverpool: Stephen Thomson vs Darren Till

Event UFC Fight Night 130 sa odohrá v hale Echo Arena už o pár týždňov, konkrétne 27. mája 2018. Každý fanušík MMA sa má rozhodne na čo tešiť.

Darren Till, ktorý zatiaľ neprehral žiadny zápas a nebol v UFC až tak viditeľný, sa o zápas s Wonderboyom snažil už na UFC Londýn, vtedy to Stephen Thompson odmietol s tým, že Darren by si mal ešte čo to odzápasiť a až potom „poškulovať“ po UFC bojovníkoch z TOP 5 welterovej váhovej kategórie. Nedávno však tento zápas oficiálne pribudol na UFC Liverpool ako hlavný zápas večera.

V poslednom zápase s Donaldom „Cowboy“ Cerrone, v ktorom jednoznačne vyhral na technické KO, urobil Darren Till na mnohých veľký dojem. Získal si tak veľké publikum fanúšikov, ktoré ho na domácej pôde v Liverpoole príde podporiť.

Skúsený fighter Stephen „Wonderboy“ Thompson

Wonderboy nie je v UFC žiadny nováčik. Na UFC scéne ma za sebou veľa zápasov s kvalitnými súpermi ako je Rory McDonald, Robert Whittaker či Jorge Masvidal.

Porazil ho iba Matt Brown a v dvoch titulových zápasoch Tyron Woodley – súčasný šampión welterovej váhy na UFC 205 a UFC 209. V prvom z nich to bola remíza u dvoch rozhodcov a jeden rozhodca víťazstvo pripísal Woodleymu. Druhý zápas prehral viachlasným rozhodnutím rozhodcov. Thompson však nikdy nebol ukončený.

Napriek všetkým bojovníkom, ktorých Wonderboy porazil, má na vec rozdielny názor jeho vyzývateľ Darren Till. Tvrdí, že ho knokautuje v treťom kole a nevidí oblasť, v ktorej by vynikal viac. Skrátka si myslí, že je po všetkých stránkach oproti Thompsonovi lepší a chystá sa ho poraziť.

Oficiálne oznámené zápasy na UFC Liverpool

Darren Till vs. Stephen Thompson
Neil Magny vs. Gunnar Nelson
Tom Breese vs. Daniel Kelly
Trevor Smith vs. Elias Theodorou
Brad Scott vs. Salim Touahri
Makwan Amirkhani vs. Jason Knight
Arnold Allen vs. Mads Burnell
Eric Spicely vs. Darren Stewart
Lina Lansberg vs. Gina Mazany

Zažite Fight Night v Liverpoole naživo – letecký zájazd od 490 € TU.