Štyri veľkokluby, dve skvelé mestá a jeden veľký zážitok

2 minúty čítania
Autor: Jakub Vaverka

Anglický ligový pohár Carabao Cup sa výraznejším spôsobom prihlási v prebiehajúcom ročníku o slovo v prvej polovici novembra. Tento rok to bude o to zaujímavejšie, že sa bude jednať o jedny z posledných zápasov pred začiatkom majstrovstiev sveta 2022 v Katare.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Anglická špička na malom priestore

Žreb rozhodol, že sa v priebehu dvoch dní môžete aj vy zúčastniť hneď dvoch zápasov v priebehu dvoch dní. Liverpool 9. novembra na mýtickom Anfield Road privíta Derby County, pričom v ten istý deň je na programe aj najväčší šláger tretieho kola, Manchester City verzus Chelsea. Aby toho nebolo málo, hneď 10.11 Manchester United vyzve Aston Villu vedenú legendárnym Stevenom Gerrardom.

Je reálne stihnúť v priebehu dvoch dní dva zápasy, pričom v hre sú dvojzápasy Liverpool vs Derby County + Manchester United vs Aston Villa, respektíve Manchester City vs Chelsea + Manchester United vs Aston Villa. Anglický ligový pohár je častokrát neprávom podceňovaný. Je to súťaž, kde je množstvo napínavých zápasov, talentovaných hráčov a v neposlednom rade, je to jedna z najideálnejších ciest k trofeji.

Máme pre vás na výber dva letecké zájazdy na dvojzápas 🔥 (9. – 11. november 2022):
Manchester City – Chelsea + Manchester United – Aston Villa (letecky) od 490 !
Liverpool – Derby County + Manchester United – Aston Villa (letecky) od 450 €!

Lákadlom je futbal, ale aj mestá

Liverpool, Chelsea, Manchester United aj Manchester City patria medzi TOP favoritov celej súťaže, pričom prvé dva menované kluby hrali v uplynulej sezóne vo finále. City sa spoliehajú na famóznu dvojicu De Bruyne – Haaland, liverpoolsky Salah zas hľadá stratenú formu, The Blues a Red Devils si zvykajú na život pod novými trénermi.

Okrem najkvalitnejšieho anglického futbalu netreba zabúdať na samotné mestá, ktoré sú dejiskami týchto zápasov. Liverpool má v sebe osobitú britskú energiu, ktorú podčiarkuje všade prítomná legendárna skupina The Beatles. Manchester zas ponúka kombináciu pôvodného pracovného okolia s moderným mestom, ktoré sa v rôznych rebríčkoch umiestňuje v TOP lokáciách na život pre mladých ľudí. Neoddeliteľnou súčasťou týchto miest sú aj typické „puby“ v ktorých sa pred zápasom stretávajú miestni fanúšikovia.

Zdroj: FB / OfficialQuadrantTrafford

Špička Premier League v dvoch neďalekých mestách v krátkom časovom horizonte, ešte k tomu za výhodnú cenu a v meraniach síl, kde prehra znamená vypadnutie. Treba vôbec písať viac?

Kompletná ponuka zápasov na Carabao Cup – 2022/2023, 3. kolo 👇🏼:
Arsenal – Brighton (Emirates Stadium, 9.11.2022) od 330
West Ham – Blackburn (Olympic Stadium, 9.11.2022) od 290
Liverpool FC – Derby County (Anfield Road, 9.11.2022) od 390
Manchester City – Chelsea FC (Etihad Stadium, 9.11.2022) od 430
Manchester United – Aston Villa (Old Trafford, 10.11.2022) od 350