Poznáme anglického majstra!…Naozaj?

Chelsea zvládla kľúčové duely majstrovsky. The Reds ako aj The Gunners sú z formy aj z boja o titul. Conteho zverenci nehrajú pekný ani atraktívny futbal, ale víťazia. Súperi strácajú body a nervy a tak nás čaká pekná kovbojka v boji o ďalšie tri miesta!

Ale veľké veci sa dejú aj na opačnej strane tabuľky. Big Sam potápa Crystal Palace, tigre z Hullu sa škriabu z pásma zostupu a Ranieriho líšky si koledujú o ďalší neuveriteľný príbeh. Vypadne aktuálny majster do druhej ligy? To by bol kasový trhák na filmovom plátne!

Dať v tejto lige hetrik je husársky kúsok, ale dať v deväťgólovej prestrelke štyri, to je Romelu Lukaku! Karamelky ožili a dávajú fanúšikom nádej, že táto sezóna môže byť nezabudnuteľná. Súboj Everton – Bournemouth takým určite bol.

Zápas týždňa sa odohrá na Anfield. Liverpool vyzve Tottenham v našom priamom prenose od 18:30 na DIGI Sport 1. Dokáže konečne zvíťaziť?

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 22. kola
Eden Hazard

Gol_kola

Eden Hazard ozdobil šláger s Arsenalom nevídaným sólom od polovice ihriska. Úspešne si tak zaspomínal na majstrovskú sezónu 2014/2015 a totálne zahanbil defenzívu kanonierov.

Moment 24. kola
Ďalšia prehra majstra na nulu

Moment_kola

Majstrovský Leicester City hrá iba o záchranu a čo je horšie v novom kalendárnom roku ešte nestrelil v piatich zápasoch gól. Niečo podobné zažili naposledy hráči Tottenhamu ešte v roku 1986. Líšky v piatich dueloch štyrikrát prehrali, naposledy to schytali od Manchestru United.

Hráč 24. kola
Romelu Lukaku

Hrac_kola

Romelu Lukaku vypálil rybník všetkým streleckým konkurentom. Belgický kanonier zaznamenal proti Bournemouthu štyri góly a stal sa tak hrdinom deväťgólového trileru v Goodison Parku.

Zápas týždňa – 25. kolo
Liverpool – Tottenham

Zapas_tyzdna

Šlágrom 25. kola Premier League je mimoriadne dôležitý zápas o prvú štvorku Liverpool – Tottenham. Anfield bude svedkom súboja manažérskych osobností Jürgena Kloppa a Mauricia Pochettina.

Oba tímy oslavovali naposledy titul ešte v minulom tisícročí, The Reds v roku 1990, The Spurs v roku 1961. Momentálne ide o duel piateho a druhého tímu v tabuľke. Delia ich štyri body.

Bilancia v ére Premier League hovorí jasne v prospech domácich, keď zo 49 meraní síl vyhrali dvadsaťdva, kohúti trinásť. Súčasná forma viac favorizuje hostí, prvý vzájomný duel v sezóne sa skončil nerozhodne 1:1.

Zápas sledujte v sobotu o 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Richard Fekete. V predzápasovom štúdiu od 18:00 privíta Marek Skáčik Petra Petráša.

Program 25. kola

Program_kola