Poďte na Slovan, vyhrajte atraktívny zájazd do Mníchova

So štartom jarnej časti slovenskej futbalovej ligy 2014/15 prichádza zaujímavá spolupráca. CK FutbalTour.sk je dlhodobo partnerom najslávnejšieho klubu ŠK Slovan Bratislava a obe strany sa aktuálne dohodli na novom projekte.

Od najbližšieho domáceho zápasu s DAC Dunajská Streda (nedeľa, 15. 3. o 19:00) bude pre všetkých fanúšikov, ktorí prídu na štadión, pripravená súťaž. Hlavnou cenou je nesmierne atraktívna – zájazd pre 2 osoby na futbalový turnaj AUDI Cup 2015 v mníchovskej Allianz Aréne, ktorý sa koná každé dva roky na prelome júla a augusta.

Stačí uhádnuť správny výsledok prvého polčasu zápasu ŠK Slovan Bratislava – DAC Dunajská Streda. Fanúšikovia budú môcť svoj tip odovzdať hosteskám pri vstupe na štadión od Polusu, respektíve v stánku CK Futbaltour.sk, ktorý bude hneď oproti hlavnému vstupu od Polusu.

Každý fanúšik, ktorý odovzdá svoj tip získa dve nové podpisové kartičky hráčov Martina Dobrotku a Slobodana Simoviča. Tí fanúšikovia, ktorí uhádnu správny výsledok polčasu, budú zaradení do žrebovania a na začiatku polčasovej prestávky sa vyžrebujú traja výhercovia. Šťastlivci a správne tipujúci budú vyžrebovaní v poradí: III.miesto, II.miesto a I.miesto. Musia sa dostaviť pod VIP tribúnu a následne im na hracej ploche budú odovzdané tieto ceny:

III. miesto: klubové suveníry ŠK Slovan
II. miesto: klubové suveníry ŠK Slovan
I.miesto: postup do finálového kola + suveníry ŠK Slovan a futbalová loptu podpísaná hráčmi

Súťaž bude prebiehať počas všetkých zostávajúcich domácich zápasov Fortuna ligy (s výnimkou zápasu s Podbrezovou). Súťaž sa bude obmienať, tipovanie výsledku alebo meranie rýchlosti strely. Víťazi súťaží z jednotlivých domácich zápasov postupujú do finálového kola, ktoré sa uskutoční na poslednom domácom zápase so Zlatými Moravcami. Práve z finálového kola vzíde absolútny výherca atraktívneho zájazdu na AUDI Cup.

Oplatí sa súťažiť, pretože okrem výhry môžete týmto spôsobom na každom zápase získať vždy dve iné podpisové kartičky aktuálnych hráčov ŠK Slovan.