Petra Vlhová vstupuje do novej sezóny, buďte pri tom s nami

3 minúty čítania

Koniec októbra je tradične veľmi očakávaným obdobím pre každého fanúšika slovenského športu. Práve vtedy sa totiž rozbieha kolotoč Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní aj so slovenskou športovkyňou roka 2021 Petrou Vlhovou.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Hlavný cieľ minulej sezóny zvládla

Slovenská lyžiarska superhviezda zvládla mimoriadne náročnú uplynulú sezónu. Vstúpila do nej s novým trénerom Maurom Pinnim. Od úvodu mala Liptáčka jednoznačný cieľ – zimné olympijské hry v Pekingu.

Petra Vlhová svoju úlohu na olympijských svahoch zvládla fantasticky, keď sa stala olympijskou víťazkou v slalome zásluhou bezchybného druhého kola.

Do nového ročníka tak môže slovenská lyžiarska hviezda vstúpiť s čistou hlavou. Na svojom konte má tri malé glóbusy, veľký glóbus zo sezóny 2020/2021, titul majsterky sveta v obrovskom slalome z Åre 2019 a zlatú olympijskú medailu zo slalomu z Pekingu 2022.

Rodičia Petry Vlhovej s vlajkou FutbalTour.sk

👉kompletná ponuka zájazdov na preteky Petry Vlhovej v sezóne 2022/23

FutbalTour nebude chýbať už v Söldene

Štart nového ročníka Svetového pohára je na programe v rakúskom Söldene pretekmi v dominantnej disciplíne Vlhovej – obrovskom slalome. Ženský program v sobotu 22. októbra si vychutnáme na vlastnej koži aj my s našim autobusovým zájazdom.

Fanúšikovia zjazdového lyžovania po celom svete sa opäť tešia na súboje dvoch najväčších rivaliek Petry Vlhovej a Mikaely Shiffrinovej. V rôznych disciplínach sa však budú chcieť do bojov o najvyššie priečky zapojiť aj Talianky, Švédky, Rakúšanky či Slovinky.

Vychutnajte si najlepšie lyžiarky priamo pri svahu

Slovenskí fanúšikovia sa opäť môžu v priebehu celej zimy tešiť na svetovú lyžiarsku elitu doslova na dosah ruky. No a tak ako v predchádzajúcej sezóne, ani v tejto nebude pri výkonoch Petry Vlhovej chýbať CK FutbalTour.