Kedy pokračuje EisKing Tour a čo majú spoločné fanúšikovia F1 a futbalu? Odpovedá Števo Eisele

3 minúty čítania

Slovensko a Česko naplno zasiahla formulová horúčka. Výraznou mierou k tomu prispeli Števo Eisele a Josef Král. S prvým menovaným sme sa porozprávali o ich spoločnom projekte EisKing Tour a ďalších témach.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Prvé standing ovation v 38 rokoch

Ani v najtajnejšom sne by nám nenapadlo to, čo sme zažili na stretnutiach s fanúšikmi v Košiciach a následne v Brne. Prvýkrát v kariére, a to mám 38 rokov (smiech), som zažil standing ovation. Tá výmena energie medzi formulovou rodinou, tá zábava, prajnosť a brutálne fundované otázky, to je na nezaplatenie“, hovorí Števo, ktorý už teraz myslí na ďalšie podujatie EisKing Tour. „Zapíšte si do kalendára dátum 24.9., ale miesto ešte nezverejníme. Do konca roka by sme potom chceli s Pepom Králom stihnúť ešte jedno podujatie“.

Zájazd na Imolu sme si úžasne užili

Števo je najznámejšou tvárou F1 na Slovensku. Dôkazom je aj jeho aktívna komunita na Instagrame. S čím všetkým sa na Števa jeho fanúšikovia obracajú? „Veľmi často často sa ma pýtajú manželky, priateľky, rodinní príslušníci, že by chceli darovať nejaký zájazd alebo vstupenky. Najskôr im položím dve-tri doplnkové otázky a potom rád poradím. Pre fanúšikov Ferrari jednoznačne preteky v Taliansku. Ak máte na F1 iba jeden deň, za pár hodín cesty autom ste v rakúskom Spielbergu. Ak máte dní viac, spojte víkend v Budapešti s pretekmi na okruhu Hungaroring. A kto hľadá niečo exotickejšie, odporúčam Singapur, Montreal alebo finále v Abú Dhabí.“

V rámci spolupráce s FutbalTour bol Števo garantom zájazdu na poslednú Veľkú cenu Emilia Romagna v Imole. „Opäť sa tam stretla partička fanúšikov z Česka a Slovenska. Veľmi príjemní ľudia. Úžasne sme si to užili.“ Súčasťou zájazdu bola aj prehliadka Ferrari múzea v Maranelle či večera v kultovej reštaurácii Montana.

Foto: archív Števo Eisele

Zľavový kód na vstupenky a zájazdy

Fanúšikov prirodzene zaujíma aj kde spoľahlivo a výhodne kúpiť vstupenky“. V rámci aktuálnej spolupráce majú záujemcovia o sledovanie pretekov naživo pri použití kódu „stevof1“ zľavu 5% na všetky formulové vstupenky a zájazdy z našej ponuky.

Števo Eisele je okrem komentovania prenosov „efjednotky“ známy aj ako komentátor futbalových zápasov. Vidí nejaké spoločné a naopak odlišné črty nadšencov týchto dvoch športov? „To, čo ich spája, je absolútna vášeň – tímovosť, klubovosť.

„Zažil som fanúšikov, ktorí prišli na tribúnu a rozplakali sa. A je jedno, či to bolo na RedBull Ringu alebo na Old Trafforde. Je to často splnený celoživotný sen. Šport má v tomto úžasnú silu.“
– Števo Eisele –

Foto: archív Števo Eisele

ODPORÚČAME: Chceli by ste aj vy zažiť neopakovateľnú atmosféru pretekov Formuly 1? Vyberte si z našej bohatej ponuky zájazdov a vstupeniek.