Ide to aj z domu. Vyskúšajte virtuálne prehliadky štadiónov

Navštívte futbalové stánky aj virtuálne! Pripravili sme zoznam webov, ktoré umožňujú nahliadnuť na štadión vašich miláčikov. Vychutnajte si 360-stupňové zábery vo výbornej kvalite aj z domu.

Barcelona – Camp Nou

Veľkolepý kotol katalánskeho giganta je dostupný z viacerých pohľadov. Virtuálna prehliadka vám začína pred štadiónom. Pokračuje famóznym výhľadom zo striedačiek a panorámou z tribúny. Uvidíte, z akých miest sledujú novinári zápasy Barcelony. Prehliadka ponúka aj sprievod klubovým múzeom, oficiálnym obchodom a šatňami.

Ak si chcete zaspomínať na super zájazd, odporúčame zvoliť tento web, vďaka ktorému sa ocitnete na rovnakom mieste ako vtedy v Barcelone. Najprv si zvolíte sektor a užívate si super výhľad.

Ako to vidí Messi? Unikátne zábery priamo z ihriska si pozrite TU. Jednotlivé časti Camp Nou si môžete aj priblížiť.

barcelona camp nouFOTO: fcbarcelona.com/Oficiálny partner CK FutbalTour.sk

Real Madrid – Santiago Bernabéu

Pre fanúšikov Bieleho baletu máme dobré správy. Ich futbalový stánok je k dispozícii v dvoch prevedeniach.

Prvé ponúka výhľad z ihriska – taký, aký by ste zažili na prehliadke štadióna. Tiež si ho môžete približovať a otáčať sa.

Druhé prevedenie je 360-stupňovou fotkou zobrazujúcou fanúšikov, ihrisko aj štadión z perspektívy fotografov.

real madrid santiago bernabeuFOTO: pixabay.com

Atlético Madrid – Wanda Metropolitano

Čaro najnovšieho madridského stánku Los Colchoneros je k dispozícii TU. Stránka ponúka výhľad z akéhokoľvek miesta na štadióne. Ak plánujete ísť na zápasy Simeoneho zverencov, je to skvelá pomôcka na výber sedadla.

Farebnejšiu verziu pohľadu z tribún ponúka tento web. Pre maximálny zážitok odporúčame zväčšiť na celú obrazovku a otáčať myšou, aby ste si dokonale vychutnali vizuálny zážitok.

atletico madrid wanda metropolitanoFOTO: printscreen/3ddigitalvenue.com

Liverpool – Anfield

Na zápasy The Reds chcel ísť túto sezónu snáď každý. Ceny vstupeniek boli pochopiteľne vyššie, a preto vám ponúkame nízkonákladovú verziu pre zvedavých. Ak ste Anfield ešte nenavštívili, toto je dobré predjedlo.

A to ešte nie je všetko! Útroby, priestor na rozhovory s hráčmi, pohľad na The Kop, štadiónovú reštauráciu či klubový obchod nájdete TU. Virtuálna tour vás pripraví na to, čo vás bude čakať, keď si s nami pôjdete splniť sny.

liverpool anfield fanusikoviaFOTO: pixabay.com

Manchester United – Old Trafford

Slávne Glory, Glogy, Man Utd sa ozýva len v Divadle snov. Hoci sú použité zábery staršieho vydania, ponúkajú pekný prehľad toho, čo všetko sa dá zažiť pri návšteve Manchestru United. Vaša prehliadka sa začína TU.

manchester united old traffordFOTO: pixabay.com

Arsenal – Emirates Stadium

Panorámu kolosálneho Emirates Stadium zvnútra nájdete TU. Podobný výhľad ponúka aj táto stránka.

Zápas kanonierov môžete vidieť aj z týchto miest (tribúny s divákmi). A údržba ihriska po meraní síl môže vyzerať aj takto.

arsenal emirates stadiumFOTO: pixabay.com

B. Mníchov – Allianz Aréna

Fanúšikovia bavorského veľkoklubu majú dôvod na radosť. Dychberúce zábery ich futbalového štadióna nájdu TU. Bonusom je aj Olympijský štadión v Mníchove, ktorý bol dejiskom olympijských hier v roku 1972.

Hlavný sponzor klubu ponúka detailné fotky reštauračných priestorov, výhľadov z tribúny aj miesta, kde sa konajú tlačové konferencie. Skutočná lahôdka pre futbalových fajnšmekrov. Užívajte si jednu z najpodrobnejších virtuálnych prehliadok TU.

bayern mnichov allianz arenaFOTO: virtualtour.hr

Borussia Dortmund – Signal Iduna Park

Veľkolepá je aj prehliadka dortmundského svätostánku. Základné zábery z ihriska uvidíte TU, plnými tribúnami sa popýši Signal Iduna Park TU. Opäť sme vám zarezervovali lukratívne miesta z pozície fotografov.

borussia dortmund signal iduna parkFOTO: pixabay.com

Inter, AC – San Siro

Ak ste ešte neboli na milánskom San Sire, toto je dobrý základ. A teraz si predstavte viac ako 80-tisíc temperamentných Talianov, ktorí prežívajú každý súboj a každý verdikt rozhodcu. San Siro si zamilujete!

Ale pozor, tento futbalový stánok čaká búranie. Keď to bude možné, odporúčame ho čo najskôr navštíviť.

inter ac milano san siroFOTO: pixabay.com

Juventus – Juventus Stadium

Futbalový štadión Starej dámy patrí medzi najnovšie stánky v Európe. Ak sa chcete dostať na ihrisko, odporúčame zavítať SEM.

Všetko dôležité z prehliadky ponúka aj oficiálny web klubu (v čase písania článku však prebiehala údržba stránky).

juventus allianz juventus stadiumFOTO: printscreen/footballstadiums360.com


FOTO: fcbarcelona.com/Oficiálny partner CK FutbalTour.sk