Hamšíkova dokonalá pozvánka, kapitán Neapola zostrelil Bolognu

Talianska Serie A odštartovala počas víkendu a najvyššie víťazstvo úvodného kola dosiahli hráči SSC Neapol. Obmenený káder bez dlhoročných opôr, nový tréner Benítez a veľké očakávania. Asi tak vyzerala atmosféra pred zápasom proti Bologni.

Lenže jedna z hlavných postáv v tíme stále zostala. Slovák Marek Hamšík odolal vábeniu iných európskych klubov, predĺžil zmluvu pod Vezuvom a stal sa kapitánom tímu.

2013-08-25-20h45m14

Hneď v úvodnom súboji potvrdil, že zaslúžene a bol jeho najväčšou hviezdou. V 32. minúte poslal z hranice pokutového územia tvrdú strelu, ktorú brankár iba vyrazil a posila z Realu Madrid Callejón už mal ľahkú pozíciu. V nadstavenom čase prvého dejstva sa do streleckej listiny zapísal už aj Hamšík, keď sa perfektne zorientoval pred bránkou, položil si brankára a štadión mohol explodovať radosťou. Druhýkrát sa gólovo presadil v 63. minúte, keď si počkal na odrazenú loptu, dostal nezištnú prihrávku od Pandeva a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.

2013-08-25-22h08m45

Slovenský futbalista tak najlepším možným spôsobom pozval všetkých fanúšikov, ktorí ešte stále váhajú, či sa oplatí vidieť Neapol na vlastné oči. CK FutbalTour.sk bude pritom, keď Neapol onedlho zavíta na slávne San Siro (22. 9.) a do cesty sa mu postaví milánske AC. Poďte s nami!