FutbalTour.sk súčasťou Faster Than a Train: Predbehli sme vlak?

2 minúty čítania

Počuli ste už o tom, že by cyklista mohol byť rýchlejší ako vlak? Účastníci projektu Faster Than a Train o tom nielen počuli, ale spolu s nami sa o to aj pokúsili. 23. júna 2023 prebehol prvý ročník podujatia, ktorý s radosťou podporuje aj naša cestovná kancelária. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach FacebookInstagram Tik-Tok

Iniciatíva, ktorá si zaslúži podporu

Kreativite sa medze nekladú, a presne taký typ akcie je aj Faster Than a Train. Cyklistickí nadšenci sa koncom júna pokúsili predbehnúť vlak známy pod názvom Oravka. Pýtate sa, či si sa im to podarilo? Jasné, že áno.

FutbalTour.sk bol partnerom tohto eventu, pričom ruku k dielu sme priložili počas predaja vstupeniek a dodali sme tématické pamätné ponožky (fotografiu si môžete pozrieť nižšie). Nebolo by to ono, keby sme sa nezapojili aj aktívne, za farby našej cestovnej kancelárie sa na Faster Than a Train predstavili Matej Očenáš a Soňa Čeredejová.

Prvý, ale zároveň druhý

Rok 2023 bol prvým ročníkom podujatia Faster than a Train, ale event bol už pred rokom, no vtedy mal ročník prívlastok nultý. V pláne je už budúcoročná akcia, ktorá má potenciál na to, aby nabrala ešte veľkolepejšie rozmery. Podrobnosti v tejto chvíli známe nie sú, ale isté je, že FutbalTour.sk nebude v dianí chýbať.

Teší nás sprostredkovať ľuďom zájazdy a vstupenky na športové podujatia. Nemenej sme ale radi, keď môžeme byť priamymi účastníkmi eventu, ktorý v sebe spája kolegiálnosť, kreativitu a snahu dosiahnuť niečo nevídané. Pritom základom je absolútne jednoduchá myšlienka – byť rýchlejší ako vlak.