FutbalTour Cup: Turnaj plný osobnosti

2 minúty čítania
Autor: Jozef Korbel

V novej bratislavskej športovej hale pri Dome športu sa to vo štvrtok doslova hemžilo množstvom bývalých skvelých futbalových reprezentantov, umelcov a novinárov. Na počesť 15. výročia nášho vzniku sme zorganizovali prvý ročník halového futbalového turnaja pod názvom FUTBALTOUR CUP.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Známe mená a priateľská atmosféra

Exligisti, ktorých kočíroval šéf Klubu ligových kanonierov Tomáš Medveď, si sebavedome brúsili zuby na ušatú trofej a pravdupovediac, boli papierovým favoritom turnaja. Mená ako Mucha, Ševela, Fieber, Kinier, Brezík, Tomčák, Medveď, Michalík, Ekhardt boli toho zárukou a priam naháňali strach…

Tím Internacionáli

Prišiel však úvodný duel a Internacionáli zostali ako obarení, nečakane prehrali 1:2 s tímom osobností – Kmeťovci, Ego, Drapák, Kostka, Rusnák, Staňa, Sendrei, Maljar, Horanský… a to si pred duelom doberali slovne umelcov, koľko im nasúkajú.

Prerátali sa, pretože tím okolo Igora Diega Kmeťa hral veľmi umne, srdnato a neraz mali pri sebe aj pani Šťastenu! Internacionáli skončili nečakane poslední, prehrali dokonca aj so siedmou veľmocou – novinármi, avšak v záverečnom vystúpení sa pochlapili a zvíťazili tesne 1:0 nad víťazom turnaja – FutbalTour.

Tím FutbalTour (v čiernom) a osobností (v žltom)

Premiéra sa vydarila na výbornú

Všetci aktéri sa spoločne zhodli v tom, že premiérový ročník FutbalTour Cup mal vysokú hernú i organizačnú úroveň, výborné výkony viacerých jednotlivcov, pekné góly, čistú hru bez kariet kontroloval medzinárodný rozhodca Ivan Kružliak a náš kolega Tomáš. Vzájomné doberanie sa účastníkov pokračovalo aj na večernom bankete v Sport Pube u Belasých…

Výsledky turnaja: FutbalTour – Novinári 4:0, Osobnosti – Internacionáli 2:1, FutbalTour – Osobnosti 6:0, Novinári – Internacionáli 2:1, Novinári – Osobnosti 0:0, FutbalTour – Internacionáli 0:1. Poradie: 1. FutbalTour, 2. Osobnosti, 3. Novinári, 4. Internacionáli.

VIDEO: Pozrite si naše krátke video z premiérového ročníka FutbalTour Cup