Čítanie pre milovníkov futbalu: Prichádzajú FUTBALOVÍ MACHRI!

2 minúty čítania

Ktoré futbalové hviezdy žiarili už v detstve? Naopak, pred ktorými zatvárali veľkokluby svoje brány v detskom či mládežníckom veku, aby ich s odstupom času vítali s otvorenou náručou?

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram Tik-Tok

Čítanie pre futbalových fajnšmekrov

Aj to sa dozviete z práve vychádzajúcej knižky Futbaloví machri, ktorá na 112 stranách ilustrovaných farebnými snímkami zachytáva futbalové príbehy nielen najlepších súčasných futbalistov planéty (Kylian Mbappé, Erling Braut Haaland, Jude Bellingham….) , ale aj veteránov ( Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luka Modrič…) či mladých pušiek (Eduardo Camavinga, Lamine Yamal, Warren Zaire-Emery….).

Svoje miesto majú aj Slováci 

Nechýbajú ani profily TOP 15 slovenských reprezentantov  ako sú Stanislav Lobotka, Dávid Hancko či Milan Škriniar. Tie sú doplnené charakteristikou majstra Európy s Československom z roku 1976 Ladislava Jurkemika, ktorý napísal i úvodné slovo ku knihe.

Najpamätnejšie momenty, ktoré zažili futbalové esá na vlastnej koži, zaujímavosti, čo o nich povedali veľkí tréneri alebo spoluhráči. To všetko a oveľa viac sa dozviete na stránkach publikácie plodného autora futbalových knižných publikácií a spolupracovníka FutbalTour Ladislava Harsányiho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V knižke dostanete odpovede aj na tieto otázky:

  • Na ktorého slovenského futbalistu s vďačnosťou spomína eso FC Barcelona Ilkay Gündogan?
  • Na ktorého slovenského futbalistu má hororovú spomienku hviezda SSC Neapol Victor Osimhen?
  • Ktorý hráč Bayernu Mníchov zažil reprezentačný debut proti Slovensku?
  • Od ktorého slovenského reprezentanta dostal lacný gól Marc-André ter Stegen?

„Krst knihy Futbaloví machri sa plánuje až na 9. júna pred zápasom Slovensko – Wales v Trnave. Chceme tam pozvať nejaké osobnosti, malo by to byť v rámci fan zóny – oficiálny fanklub slovenskej futbalovej reprezentácie,“
slová autora Ladislava Harsányiho.

Kniha obsahuje aj graficky prehľadný itinerár nadchádzajúceho turnaja EURO 2024 vo futbale i zaujímavosti o jednotlivých štadiónoch, na ktorých sa zápasy odohrajú.

Knihu si môžete objednať za zvýhodnenú cenu od vydavateľa Foni book na info@exbook.sk, čoskoro bude dostupná aj v kníhkupectvách.