Chýba vám Liga majstrov? Pozrite si pamätné zápasy zadarmo

Zadarmo, v super kvalite a s kompletnou minutážou. UEFA TV ponúka niekoľko nezabudnuteľných zápasov Ligy majstrov či Európskej ligy. Fanúšikovia futbalu si môžu pozrieť aj zopár duelov európskych šampionátov.

Stačí len navštíviť TÚTO STRÁNKU, kliknúť na obľúbený zápas, prihlásiť sa (napr. cez Google konto) a môžete si pripomenúť skvostné merania síl na klubovej i reprezentačnej úrovni (k dispozícii je viac ako 40 stretnutí).

Vyberáme niektoré duely:

Barcelona 6:1 PSG

Barcelona uštedrila PSG poriadny debakel v odvete Ligy majstrov v roku 2017. Do osemfinálového zápasu vstupovali Katalánci s mankom 0:4. Španielskemu celku pomohli dve penalty a dva presné zásahy zaznamenali v nadstavenom čase.

Zápas so siedmimi gólmi je skvelou reklamou na futbal.

Bundesliga za rohom. Otestujte sa, čo o nej viete

Manchester United 4:3 Real Madrid

Klasika z roku 2003. Za United vtedy hrali hviezdy ako Beckham, van Nistelrooy, Ferdinand či Barthez. Dres Realu obliekal brazílsky Ronaldo, Figo, Zidane aj Makelele.

A zápas to bol taktiež hviezdny. Diváci videli sedemgólovú prestrelku, ktorú odštartoval Ronaldo. Na jeho presný zásah v štvrťfinálovej odvete Ligy majstrov odpovedal holandský kanonier van Nistelrooy. Diabli potrebovali vyhrať aspoň dvojgólovým rozdielom, pretože v Madride utrpeli prehru 1:3.

Lenže Ronaldo predvádzal svoje umenie aj naďalej. Zvýšil na 2:1. Potom si strelil vlastný gól stopér Realu Helguera, no o šesť minút neskôr skompletizoval hetrik fenomenálny Ronaldo. Konečný obrat v zápase zabezpečil Beckham dvomi presnými zásahmi (hoci domáci nepostúpili).

Liverpool 4:0 Barcelona

Poprava pre Kataláncov, nezabudnuteľný zápas pre kloppovcov. Keď Barcelona zvíťazila v semifinálovom dueli nad The Reds 3:0, zdalo sa, že odveta bude len formalitou. Liverpool však dokázal opak.

Dva góly Origiho a Wijnalduma zabezpečili, že semifinále z minuloročnej edície Ligy majstrov ovládol klub z Anfieldu. Hoci Barcelone nechýbal ani Messi, Blaugranas sa museli pokloniť heroickému výkonu neskoršieho víťaza ušatej trofeje.

AKCIA: Výpredaj oblečenia a suvenírov pre fanúšikov

 


FOTO: AFP/Bangkok Post