Biatlonový šampionát v Česku nadchol pretekárov aj divákov

3 minúty čítania

Pekelná búrlivá atmosféra na tribúnach, bohatá FAN zóna s DJ´s, skvelá zábava a taktiež dobré jedlo a pitie. Také boli majstrovstvá sveta v biatlone, ktoré sa do Českej republiky vrátili po dlhých jedenástich rokoch.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Českí, ale aj slovenskí fanúšikovia na tribúnach ukázali, že vedia oceniť skvelý športový výkon a fandili v podstate každému. Trenér nórskej reprezentacie se nechal počuť, že takáto atmosféra nepanuje na žiadnom inom mieste svetového pohára, ako v Novom Meste na Morave.

Každá presná strela, každý zvalený terč od pretekárov bol sprevádzaný búrlivým aplauzom, až miestami išiel mráz po chrbte.

 

O skvelý program pre pretekmi sa postarali Endru a Nasty, ktorých hlavne českí fanúšikovia poznajú z rádia. Endru pobavil aj svojim koncertom, pri ktorom rozospieval Vysočina arénu. Už pred vstupom na tribúny nás Vysočina aréna nadchla celým svojim programom.

Mohli sme sa dobre najesť, dopriať si drink, fotku a tým rovno podporiť dobrú vec. Na mieste bola aj možnosť si zastrieľa na improvizovanej strelnici a vcítiť sa do kože aj slovenských pretekárov. Zažili sme dni plné zábavy a svetového športu.

Nové Mesto na Morave ako záruka kvality     

Nové Mesto na Morave a celá Vysočina aréna sú zárukou kvality. A my se tam za pár týždňov opäť vrátíme! Svetový pohár horskej cyklistiky v olympijskej disciplíne Cross country a Short Track v kategórii muži a ženy Elite a muži a ženy do 23 let, sa uskutoční od 24. do 26. mája.

Ale pokiaľ dávate prednosť biatlonu, tak ten sa do Nového Mesta vráti opäť o rok.

Z našej ponuky doporučujeme

Biatlonové majstrovstvá sveta nadchli každého, kto dorazil. Malí – veľkí, športoví nadšenci – biatlonoví maniaci, jednoducho všetci sa bavili! Sme na všetkých svetových akciách, nie len na futbale.