NFL vo Frankfurte 2022

*INFORMATÍVNA PONUKA*
Pre veľký záujem evidujeme záujemcov o zápas NFL v Nemecku.

Vyplňte nezáväznú rezerváciu a po potvrdení detailov a vás budeme kontaktovať. 

Nemecko bude počas nasledujúcich štyroch sezón hostiť štyri zápasy medzinárodnej série zápasov NFL pod názvom Series games, pričom prvé zápasy sa v Nemecku odohrajú už v roku 2022 na štadiónoch FC B. Mníchov a Eintracht Frankfurt.

Mníchov bol vybraný ako vôbec prvé mesto v Nemecku, ktoré bude hostiť zápas základnej časti NFL. K Mníchovu sa neskôr pridá aj Frankfurt, vďaka čomu budú mať fanúšikovia z Nemecka a iných častí Európy šancu sledovať najlepšiu ligu na svete na vlastné oči.

Nie je však žiadnym prekvapením, že sa vedenie NFL rozhodlo práve pre Nemecko a mestá Mníchov a Frankfurt. Krajina sa stala hlavným trhom, pričom v Nemecku žije odhadom 19 miliónov fanúšikov NFL. Týždenná sledovanosť zápasov narástla od roku 2017 o viac ako 20 percent ročne. Nedávny prieskum zistil, že americký futbal je druhým najpopulárnejším televíznym športom v Nemecku.

Najčastejšie spomínanými tímami, ktoré by do Nemecka mohli prísť sú Kansas City Chiefs, New England Patriots, Carolina Panthers a Tampa Bay Buccaneers. Ďalšou skvelou správou, ktorá poteší fanúšikov NFL je účasť legendárneho quarterbacka (rozohrávača) Toma Bradyho pôsobiaceho v mužstve Tampa Bay Buccaneers, ktorý oznámil návrat zo „športového dôchodku“ iba pár týždňov po ukončení kariéry s cieľom získať ďalší prsteň pre víťaza Super Bowl, ktorý by bol pre neho už ôsmy v poradí.

Ponuka vstupeniek na NFL vo Frankfurte obsahuje:

  • VSTUPENKU NA ZÁPAS
    • základná kategória
      *lepšie kategórie a VIP vstupenky na vyžiadanie za príplatok
  • GARANCIU
    • pri objednávke 2 a viac vstupeniek garantujeme sedenie v pároch pri sebe podľa infografiky
    • prečo FutbalTour.sk? prečítajte si hodnotenia spokojných klientov
  • ASISTENCIU
    • pred zápasom vám pošleme detailné informácie a aktuálne pravidlá pre návštevu štadióna, aby ste si mohli užiť zápas bez starostí
    • v prípade otázok sme k dispozícii – kontaktujte nás

Čo nasleduje po vyplnení nezáväznej rezervácie? Po odoslaní rezervácie vás budeme evidovať medzi záujemcami o zápasy NFL. Po upresnení ceny a počtu dostupných vstupeniek vás budeme kontaktovať.

NÁŠ TIP

LÁSKA K ŠPORTU JE SILNEJŠIA AKO PROTIPANDEMICKÉ OPATRENIA. UŽITE SI NFL VO FRANKFURTE BEZ STAROSTÍ A OSTATNÉ NECHAJTE NA NÁS.

  • Denne pre vás sledujeme podmienky pre cestovanie a návštevu štadiónov
  • Máme špeciálne poistenie, ktoré pokrýva aj storno v prípade ochorenia na covid
  • Ak sa zápas neodohrá podľa plánu, vrátime vám voucher na 100 % zaplatenej sumy

AKTUÁLNE PODMIENKY PRE VSTUP DO NEMECKA NÁJDETE TU.

CK nenesie zodpovednosť za prípadné zmeny v podmienkach vstupu do krajiny, na podujatie, ako aj návratu na základe vyhlásenie Úradu verejného zdravotníctva, vlády alebo iného orgánu jednotlivých krajín. Garantujeme zabezpečenie cesty do destinácie a vstup na podujatie pri splnení požadovaných podmienok danej krajiny a konkrétneho organizátora, ale tieto pravidlá a podmienky už znáša klient, pričom je zodpovedný za ich dodržiavanie. Vo vlastnom záujme odporúčame sledovať aktuálne informácie, nariadenia a povinnosti pri vstupe/po návrate na webe MZV.

Odporúčame sledovať nariadenia, novinky a ďalšie podrobnosti na webe MZV.