Zrušený let nás nezastavil, na CK FutbalTour.sk sa môžete vždy spoľahnúť!

Predstavte si, že si objednáte letecký zájazd na futbalový zápas. Deň zápasu sa blíži a očakávanie jedinečného zážitku sa stupňuje. Deň pred odletom vám zazvoní telefón s kontrolnou otázkou, či je všetko z pokynov jasné (klasický postup CK FutbalTour.sk) a či nemáte doplňujúce otázky. Po potvrdzujúcom telefonáte je radosť z futbalového zájazdu ešte väčšia a nemôžete sa dočkať odletu. Kufre sú pobalené, ráno sa stretávame na letisku o 8:00.

„Ospravedlňujeme sa, váš let je zrušený“

Príchod víkendu je pre väčšinu pracujúcich Slovákov časom voľna a oddychu. V CK FutbalTour.sk naopak zvyšujeme pozornosť, keďže posielame desiatky (niekedy stovky) klientov do futbalových destinácií po celej Európe. A tak nás aj last-minute správazrušenie letu Bratislava-Leeds, zastihla pripravených.

Zrušenie letu, ktorým malo letieť na futbalový víkend do Anglicka viac ako 40 klientov, nám letecká spoločnosť oznámila v noci zo štvrtka na piatok. Iba pár hodín pred odletom. Zdanlivo neriešiteľná situácia, na ktorú sme ale promptne našli riešenie.

„Nech sa páči, vyberte si náhradný termín odletu“

Ponuka leteckej spoločnosti na výber náhradného termínu letu je síce veľkorysá, no pre našich klientov nie príliš praktická. Z komunikácie aerolinky bolo zrejmé iba to, že cestujúcich nechali, aby sa so vzniknutou situáciou vysporiadali na vlastnú päsť.

V tejto chvíli sa ukázali kvality najväčšej a najskúsenejšej športovej CK na Slovensku. Doslova z minúty na minútu sme pripravili autobusový transfer Bratislava-Viedeň, náhradný let Viedeň-Londýn a po prílete do Anglicka aj autobusový transfer Londýn – Manchester. Konečný účet za celú operáciu presiahol 12 000 EUR a naťahovačky s aerolinkami a poisťovňou isto presiahnu aktuálny kalendárny rok.

Na rýchlo pripravená náhradná cesta síce nebola taká komfortná, ako sme mali pôvodne v pláne, no hlavný účel bol splnený. Zájazd na zápas Manchester United – Everton sa konal aj napriek nečakaným zmenám.

Aj keď neskôr, klienti sa v noci z piatka na sobotu predsa len dostali do Manchestru a čakal ich nabitý program s čerešničkou na torte. Wayne Rooney sa vrátil v dresu Evertonu na Old Trafford a po striedaní v druhom polčase si vypočul mohutný aplauz. Domáci vyhrali jasne 4:0 a klienti CK FutbalTour.sk si užili gólové hody.

Parádnym bonusom bola prehliadka štadióna so slovenským komentárom. Veľká skupina klientov zo Slovenska už zaujala aj pracovníkov klubu a pridelili nám za sprievodkyňu Slovenku, ktorá pracuje v slávnom veľkoklube na tejto pozícii.

  

Dvadsiatka klientov si v sprievode delegáta dopriala hneď dvojitú porciu Premier League. Do neďalekého Liverpoolu si futbalový nadšenci „odskočili“ na zápas Liverpool – Burnley.

Koniec dobrý, všetko dobré. Po informácii o zrušení letu do Anglicka to vyzeralo na nesplnené sny a riešenie poistných udalostí. Napokon sa klienti celoživotného zážitku dočkali a dodatočnú komunikáciu s leteckou spoločnosťou a poisťovňami radi preberieme v CK na seba. Klientov nestáli autobusové transfery a náhradné letenky ani cent a tak môžeme spokojne konštatovať, že nám pribudlo ďalších 40 spokojných klientov.

Prečítajte si aj jedno z hodnotení od spokojného klienta:

„Dobrý deň,
Zúčastnil som sa zájazdu Manchester United – Everton. Zájazd začal najhoršie ako mohol, letecká spoločnosť zrušila let, avšak vďaka šikovným chalanom z cestovky nádej žila, začali makať na riešení problému a vyriešili ho priam dokonale, zohnali letenky a na zájazd sme nakoniec išli, síce cesta bola nekonečná ale stihli sme všetko čo sme chceli a stálo to zato. Cestovka ukázala že im záleží na spokojnosti zákazníkov. Kiež by každá cestovka mala taký prístup. Služby delegáta skvelé. Požiadavka na vstupenky splnená. Zážitok nezabudnuteľný. Určite využijem ešte Vaše služby.“

-Tomáš Kordiak-