Zaznamenali sme rekord: Zápas Barcelona – ManCity vojde do histórie FutbalTour.sk

Bez pôsobenia na sociálnych sieťach sa už dnes pravdepodobne nezaobíde žiadna firma. Je to výborný prostriedok na komunikáciu so zákazníkmi, samozrejme skvelý priestor pre reklamu a v neposlednom rade v prípade CK FutbalTour.sk aj ideálna príležitosť, ako najvernejším klientom a fanúšikom ponúknuť najvýhodnejšie ponuky.

Jedným z najúspešnejších zájazdov v histórii CK FutbalTour.sk sa stal, aj vďaka skvelému pôsobeniu na sociálnych sieťach, šláger osemfinále Ligy majstrov medzi Barcelonou a Manchestrom City. Od uvedenia duelu na web až po dlho očakávaný deň zápasu si naň klikli tisícky ľudí a prejavilo sa to aj na „likeoch“ alebo po slovensky „páči sa mi to“.

* Vedeli ste? Ak ste našimi fanúšikmi na facebooku alebo odoberáte newsletter, máte garantované najvýhodnejšie ceny a o zájazdoch viete ako prví. *

503 „liknutí“ zájazdu je suverénne našim novým rekordom a zároveň skvelou vizitkou vás, našich najvernejších, ale aj nových fanúšikov, ktorí už využili alebo plánujú využiť naše služby. Tento atraktívny súboj vojde do histórie našej spoločnosti, keďže na Nou Camp a do nádhernej katalánskej metropoly sa vďaka nám pozrie viac ako 60 klientov zo Slovenska, Česka, Maďarska aj Rakúska. Prvý zápas na anglickej pôde síce veľa napovedal o tom, kto by mal postúpiť do štvrťfinále, ale vo futbale je možné všetko. Takže Messi, Neymar a spol. budú musieť opäť predviesť skvelý výkon, aby potvrdili dvojgólový náskok proti „The Citizens“.

Ďakujeme za priazeň!

Rekordný zájazd CK FutbalTour.sk:

200xu0p

Veľkú popularitu potvrdzuje aj zájazd na slávne belehradské derby:

152ixph