Zažite Camp Nou výhodnejšie vďaka partnerstvu FC Barcelona a CK FutbalTour.sk

Chystáte sa na výlet do Barcelony? Alebo túžite vidieť genialitu Messiho? Máme pre vás skvelý tip na nezabudnuteľnú atrakciu. Gigantický Camp Nou je povinnou zastávkou pre každého. A vďaka nášmu partnerstvu s FC Barcelona si jeho prehliadku vychutnáte lacnejšie.

FOTO: Facebook/FotbalTour.cz/David Neklapil

CK FutbalTour.sk je oficiálnym partnerom FC Barcelona už od roku 2014 a svojim klientom garantuje nielen vstupenky na zápasy katalánskeho giganta, ale aj jedinečné prehliadky štadióna za akciovú cenu.

Viac ako tisíc názorov na prácu a služby CK FutbalTour.sk. To je vizitka, ktorou sa nemôže pýšiť žiadna iná cestovná kancelária alebo agentúra na Slovensku. Nielen v oblasti športových zájazdov a vstupeniek má CK FutbalTour.sk prvenstvo.

Bezkonkurenčné vedenie v počte recenzií je dôsledkom vybavenia viac ako desiatok tisíc klientov od existencie spoločnosti (v roku 2020 spoločnosť pravdepodobne prekročí hranicu 100-tisíc). Viac o recenziách a spokojných klientoch.

Preto sa na CK FutbalTour.sk môžete spoľahnúť – všetko vyriešime za vás a podľa vašich predstáv. Vašou úlohou bude len jediné: vychutnať si legendárny štadión Barcelony.

Čo na prehliadke uvidíte:

  • klubové múzeum s trofejami a sprievodnými aktivitami
  • tribúny Camp Nou
  • domáce striedačky, na ktorých sedávajú hráči Barcelony
  • šatne Barcelončanov
  • oficiálny obchod s fanúšikovskými predmetmi

Pozrite si, ako vyzerá prehliadka Camp Nou na videu

Už ste len jeden krok od famóznej prehliadky Camp Nou! Vyplňte formulár a radi vám pripravíme nezabudnuteľné zážitky. Prehliadku si môžete rezervovať samostatne, so vstupenkami alebo v rámci zájazdu.

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.


FOTO: pixabay.com