Zažiarte pri stromčeku. 5 tipov na vianočný darček

Hľadáte originálne darčeky, na ktoré bude váš blízky rád spomínať? Spomedzi našich tipov si určite vyberiete.

1. Šál obľúbeného klubu

Poteší každého správneho fanúšika. Darujte povinnú výbavu milovníkovi futbalu/hokeja na Vianoce. Vyberte si z našej bohatej ponuky na e-shope aj ďalšie darčekové predmety.

Prejsť do e-shopu

2. Zájazd na poľský derby zápas

Odvekí rivali Lech verzus Legia. Skvelý darček pre priaznivcov jedného z poľských klubov a fanúšikov vyhľadávajúcich derby súboje s fantastickou atmosférou. Chcete byť originálny? Venujte zájazd formou darčekovej poukážky – upravíme vám ju presne podľa vašich predstáv.

VIAC INFORMÁCIÍ O ZÁJAZDE

3. Mestský súboj o Barcelonu

Messi, čarovná Barcelona, skvelé jedlo a kolosálny Camp Nou. Ideálna pozvánka do slnečného Katalánska. Na pôde slávnejšieho klubu sa predstaví jeho rival Espanyol. Zápas, ktorý treba vidieť, ponúkame za skvelú cenu!

VIAC INFORMÁCIÍ O ZÁJAZDE

4. Veľkolepé Derby della Madonnina

Bude Miláno modré alebo červené? Duel mestských konkurentov – AC a Interu – je vždy talianskou oslavou futbalu. Mesto módy, delikátna kuchyňa a vrchol v podobe top futbalu na vypredanom San Sire.

VIAC INFORMÁCIÍ O ZÁJAZDE

5. Lahôdka pre futbalových fajnšmekrov

El Clásico. Dlhoročná tradícia, vypredané štadióny, futbaloví giganti, najlepší hráči sveta. Súboj Realu Madrid proti Barcelone. Pripravte darček, ktorý ponúkne zážitky na celý život! Počas celého zájazdu bude k dispozícii niekoľko slovenských delegátov.

VIAC INFORMÁCIÍ O ZÁJAZDE

Chcete darovať iný zájazd, vstupenky alebo darčekovú poukážku?