Zaži to najlepšie na vlastné oči, Bayern a Real v Mníchove

Už teraz sa tešíme na veľký letný futbalový sviatok v mníchovskej Allianz Arene a veríme, že budete pri tom s nami. Supermoderný štadión bude prvý augustový týždeň dejiskom 4. ročníka prestížneho prípravného turnaja Audi Cup.

b2

Pod heslom „Zaži to najlepšie na vlastné oči“ zabojujú o trofej najslávnejšie kluby súčasnosti. Na programe sú v utorok 4. 8. dva semifinálové zápasy a v stredu 5. 8. zápas o 3. miesto a finále.

Bayern Mníchov si tentokrát pozval Real Madrid a nemenej atraktívnymi budú AC Miláno a londýnsky Tottenham. Nepochybne bude všetko smerovať k tomu, aby sa práve domáci veľkoklub stretol vo finále so španielskym gigantom a rozdali si to o prvú trofej sezóny.

Blog z Audi Cupu 2013 / Fotogaléria z Audi Cupu 2013

Turnaj bude už tradične mimoriadne atraktívny, veď okrem hviezd domáceho tímu na čele s Ribérym či Robbenom zavítajú do bavorskej metropoly Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos a hviezdy ďalších mužstiev.

V našej ponuke sú samostatné vstupenky na oba hracie dni (každý deň sa odohrajú 2 zápasy) a samozrejme organizujeme aj autobusové zájazdy. V prípade záujmu je k dispozícii aj zájazd na oba dni s nocľahom v bavorskej metropole.

Zájazd autobusom na semifinále *** Zájazd autobusom na finále

Zájazd autobusom na oba dni turnaja

Ponuka samostatných vstupeniek na jednotlivé dni turnaja:
Kategória (semifinálový deň / finálový deň)

3. kategória: 79 € / 89 €
2. kategória: 99 € / 109 €
1. kategória: 109 € / 119 €
Premium: 129 € / 139 €

Program turnaja Audi Cup 2015:

Semifinále – 4. 8.:
Real Madrid vs. Tottenham (18:15)
Bayern Mníchov vs. AC Miláno (20:45)

O 3. miesto – 5. 8.:
zdolaní semifinalisti (18:15)

Finále – 5. 8.:
víťazi semifinále (20:45)