Zarobte na El Clásicu a ďalšie si už pozriete naživo

21. deň v mesiaci nastaví značnej časti Slovákov finančné zrkadlo. Ak sa aj vám zdá posledná a nasledujúca výplata nekonečne ďaleko, zbystrite pozornosť. El Clásico je ochotné pomôcť už za jedno €.

Stávkové spoločnosti sa predháňajú v špeciálnych ponukách a snažia sa prilákať čo najviac klientov. Nemožno sa im čudovať, zápas jesene v Európe priťahuje obrovskú pozornosť. Takže ak sa vám v peňaženke objaví nejaké prebytočné euro-dve alebo chcete skúsiť šťastie, dávame do pozornosti pár zaujímavých stávkových príležitostí.

Pri týchto stávkach je možné:

– Spoľahnúť sa na otvorenie skóre Mascheranom a následnú kanonádu Realu Madrid s konečným výsledkom 6:1, respektíve 6:2. Neveriacim nech je mementom prestrelka v opačnom garde, keď Katalánci vykradli Madrid pomerom 6:2 v máji 2009. Možná výhra: 10001 eur.

– Veriť domácim a presnému výsledku 3:1 s dodatkom, že jediným strelcom hostí bude stopér Bartra. Možná výhra: 1250 eur.

– Brazílčan Casemiro si otvorí strelecký účet v madridskom A-mužstve, no na tri barcelonské góly to bude málo – konečných 1:3. Možná výhra: 1250 eur.

– CR 7 natiahne svoju trojzápasovú sériu streleckých úspechov v súbojoch s Barcou, čo Kataláncov motivuje a Cristianove číslo z dresu prenesie na výsledkovú tabuľu. Otočka na 1:7 za 5001 eur a môžete plánovať dovolenku.

– História sa vraj opakuje a spomínaných 6:2 pre Barcu vám môže v sobotu podvečer zabezpečiť 251 eur.

– Aby sa tá história mohla v budúcnosti opakovať, musel by Real poslať odvekého rivala domov s debaklom 6:0. Takýmto výsledkom sa biely balet doteraz popýšiť nemohol. Možná výhra: 601 eur.

– Kategória tipujeme pre zábavu, nie pre peniaze: Ak sa súboj skončí bez rohových kopov, určite si zapamätajte dátum takéhoto zápasu a za odvahu vám na účte pristane 20 000 eur. Takže si to dobre rozmyslite.

A ak sa vám zadarí, možno si najbližšie El Clásico pozriete už osobne, priamo v Barcelone na našom zájazde!