Zájazd v Barcelone zmenil ich životy: Príbeh ako z romantického filmu

Na našich zájazdoch zažívame najrôznejšie príbehy a príhody. Väčšinou sú veselé a šťastné, keď si klienti plnia svoje futbalovo-fanúšikovské sny. Zvláštnou kategóriou sú také, ktoré ovplyvnia aj ďalšie životy spokojných účastníkov. Práve jeden taký sa odohral počas zájazdu v Barcelone.

Soňa a Tomáš sú sympatický mladý pár, ktorý má spoločnú vášeň pre futbal. Kým pre nežnejšiu polovičku je najlepším klubom FC Barcelona, jej priateľ fandí FC Liverpoolu. Soňa sa odhodlala, že výročie ich vzťahu by mohli osláviť práve v katalánskej metropole a spojiť príjemné s užitočným. Tomášovi darovala kompletný zájazd na zápas FC Barcelona – Real Sociedad, keďže si ešte chcela okrem futbalu užiť posledné slnečné lúče a príjemnú klímu v meste jej snov, na rozdiel od uzimeného Liverpoolu. Motiváciou bol aj Gerard Pique, ktorý je podľa nej „najkrajší futbalista, aj keď môj Tomáš to síce vôbec nechápe a nevie čo na ňom vidím. Ale my ženy vieme…“.

Tip na valentínsky víkend v Barcelone

Messi, Neymar a spol. potešili všetkých klientov skvelým víťazstvo 4:0 a zdalo by sa, že zájazd už ani nemohol dopadnúť lepšie. „Mesto je neskutočné a futbal ani nehovorím. Využili sme voľný deň, vyšlo úžasné počasie a tak sme celý deň chodili. Večer sme sa išli najesť, mimochodom kuchyňa je tam 100 bodov, a tak sme prejedení odchádzali na hotel. V tom ma Tomáš potiahol nabok a vo vianočnej vysvietenej Barcelone pred fontánami ma požiadal o ruku. Skoro som odpadla, ale stihla som povedať ÁNO,“ povedala nám šťastná Soňa po návrate a vtipne dodala: „Veď keď ten Pique už má Shakiru a Milana a Sashu, tak aspoň naše deti pomenujeme po ňom – kompromis.“

Príbeh ako z toho najromantickejšieho filmu. Sme radi, že na našich zájazdoch to nie je iba o futbale, ale hlavne o nezabudnuteľných zážitkoch.

„Týmto ďakujem aj vám chalani za top zájazd, lebo ja by som to sama nevybavila a teraz máme dôvod chodiť do Barcelony každý rok a ako inak – s vami!,“ skonštatovala na záver večne usmiata Soňa.

Návod aj pre ďalšie „čakateľky“? Darujte svojmu priateľovi zájazd a ktovie, možno vás prekvapí 🙂

Soňa a Tomáš, za celý tím CK FutbalTour.sk GRATULUJEME!

Lednická, Barcelona