Vydajte sa (nielen) autobusom za zážitkami na celý život

3 minúty čítania
Autor: Jakub Kocourek

Kolotoč ligových aj pohárových súťaží sa naplno rozbehol a v Európe máme v najbližšom období možnosť vidieť niekoľko divácky veľmi atraktívnych súbojov za dostupné ceny. Pozrite si prehľad tých najdostupnejších zápasov, ktoré nájdete v našej aktuálne ponuke.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Šachtar Doneck – Real Madrid

„Biely balet“ je rekordérom Ligy majstrov a titul získal aj vlani po napínavom finále s Liverpoolom. Doneck sa na túto sezónu presťahoval do Varšavy a tak je tento duel ideálnou príležitosťou vidieť jeden z najväčších klubov na svete hneď za hranicami Slovenska.

Dátum zájazdu: 11.10.2022 – 12.10.2022
Ponuka na autobusový zájazd od 190 eur.

RB Lipsko – Celtic Glasgow

Lipsko síce nepatrí medzi tradičné kluby, no už krátko po svojom vzniku sa zaradilo medzi nemeckú špičku a stále viac sa etabluje aj medzi európskou smotánkou. Naopak, Celtic je tradičný tím s históriou plnou významných úspechov a oddanými fanúšikmi, ktorí za svojimi miláčikmi cestujú po celej Európe. Tento súboj sľubuje mimoriadne zaujímavé divadlo európskej kvality.

Dátum zájazdu: 5.10.2022 – 6.10.2022
Ponuka na autobusový zájazd od 95 eur.

AC Miláno – Chelsea

Úradujúci taliansky majster privíta na legendárnom San Sire v súboji dvoch gigantov londýnsku Chelsea. Duel dvoch európskych veľkoklubov v najprestížnejšej pohárovej súťaži na našom kontinente sľubuje kvalitný futbal v tradične fantastickej atmosfére. Jednoducho zážitok, na ktorý budete dlho spomínať.

Dátum zájazdu: 10.10.2022 – 12.10.2022
Ponuka na autobusový zájazd od 170 eur.

Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní: Obrovský slalom v Söldene 

Už tradične na konci októbra v rakúskom Söldene štartuje nová sezóna Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní. Oči slovenských priaznivcov sa tak v najbližších mesiacoch budú opäť upierať na lyžiarsku superhviezdu Petru Vlhovú. Poďte s nami olympijskej víťazke z Pekingu vytvoriť už na prvé preteky domácu atmosféru a užite si nezabudnuteľné chvíle s tými najlepšími svetovými lyžiarkami.

Dátum zájazdu: 22.10.2022

Ponuka na autobusový zájazd od 110 eur.

Inter Miláno – Plzeň

Viktoria Plzeň zavíta v rámci „skupiny smrti“ v Lige majstrov aj do Milána, kde nastúpi proti miestnym modro-čiernym. V akom svetle sa ukáže český majster na pôde San Sira? A koľkých z tria slovenských futbalistov na súpiskách oboch tímov uvidíme v zápasovom dianí? Presvedčte sa na vlastné oči priamo na legendárnom štadióne.

Dátum zájazdu: 26.10.2022 – 27.10.2022
Ponuka na autobusový zájazd od 150 eur.

Rapid Viedeň – Austria Viedeň

👉prečítajte si aj: Jozef Valachovič: Viedenské derby je sviatkom futbalu

Odvekí rivali, dva najslávnejšie rakúske kluby sa chystajú na 330. vydanie tradičného viedenského derby. Tento zápas je zárukou fantastickej atmosféry vytvorenej oboma fanklubmi, ktoré si na tribúnach nikdy nič nedarujú. V CK FutbalTour pre vás pripravujeme špeciálny zážitok, kedy sa do metropoly Rakúska na tento súboj vydáme loďou.

Dátum zájazdu: 9.10.2022
Ponuka na zájazd loďou od 120 eur.

V najbližších týždňoch nás teda čaká hneď niekoľko mimoriadne atraktívnych zájazdov na špičkový európsky futbal. Stačí si len vybrať z našej ponuky a o skvelý športový zážitok máte postarané.

👉Odporúčame aj: Vstupenky na zápas Inter Miláno – FC Barcelona (4.10.2022)