Najlepší darček je zážitok. Teraz aj s bonusom

2 minúty čítania

Darujte k sviatku, na Vianoce alebo len tak pre radosť originálne prekvapenie a doprajte svojim blízkym zážitky na celý život. Teraz aj s bonusom ZDARMA – futbalovým šálom.

DARČEKOVÉ POUKÁŽKY S BONUSOM

Pri objednávke darčekovej poukážky od 22. novembra do 20. decembra 2022 v hodnote minimálne 400 € vám pošleme ako bonus zdarma futbalový šál z nášho FANshopu.

Darčekové poukážky môže obdarovaný použiť na nákup zájazdov (obsahuje dopravu, ubytovanie, vstupenku, delegáta) na futbal, hokej, formulu 1, zimné športy, bojové športy ale aj na samostatné vstupenky (obsahuje vstupenku a asistenčné služby).

Platnosť darčekových poukážok  je až do 31.12.2023. Obdarovaní sa tak nemusia ponáhlať s využitím darčeka. Na dobré veci (a zážitky) si vraj treba počkať, v dnešnej dobe to platí dvojnásobne.

KOMPLETNÚ PONUKU FUTBALOVÝCH ŠÁLOV NÁJDETE TU.

 

POSTUP PRI OBJEDNÁVKE

  1. Vyberte si zápas z našej ponuky alebo ľubovoľnú čiastku, ktorú chcete darovať (bonus je aktívny pri čiastke nad 400 €)
  2. Pripravte si originálne venovanie, ktoré chcete uviesť na poukážke
  3. Vyplňte nasledujúci formulár (v poslednom bode napíšte zápas / hodnotu poukážky a venovanie)
  4. E-mailom vám pošleme faktúru a po jej uhradení vám obratom doručíme poukážku v elektronickej forme (na žiadosť aj poštou na adresu)
  5. V prípade objednávky v hodnote 400 € a viac vám poštou pošleme futbalový šál (podľa dostupnosti na sklade)
  6. Obdarovaný použije poukaz pri výbere vstupenky alebo zájazdu z našej ponuky
  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.

 

KOMPLETNÚ PONUKU ZÁJAZDOV NÁJDETE TU.