Veni, vidi, vici

Aké sú najväčšie extrémy sveta za ostatné mesiace? Brexit, Trump a Ranieri. Claudio prišiel, uvidel a zvíťazil. Vošiel do dejín futbalu, do kroniky Premier League a do sŕdc fanúšikov nielen Leicestru. Stojí za najkrajším futbalovým príbehom storočia a je aktuálnym šampiónom Anglicka. Jeho príbeh bude v kinách a ešte roky sa bude spomínať na tú nezabudnuteľnú sezónu. Bol by to rozprávkový happy end, ale nebude. Má trpký koniec. FIFA manažér roka bol vyhodený a v pondelkovej dohrávke líšky zrazu s chuťou naložili Liverpoolu trojku! Futbal naozaj nemá logiku.

Manchester United v dramatickom finále ligového pohára vyhral nad Southamptonom. Najmä vďaka obdivuhodnej Zlatanovej forme sa tak EFL Cup sťahuje na Old Trafford.

Cez víkend však bude pozornosť upriamená predovšetkým na Anfield. The Reds čaká kľúčový a prestížny duel nielen o Ligu majstrov, ale aj o vlastnú budúcnosť. Kloppovci vyzvú wengerovcov v zápase, kde remíza znamená prehru pre oba kluby.

Naša ponuka je atraktívna! V sobotu Liverpool – Arsenal, v nedeľu Tottenham – Everton a v pondelok derby West Ham – Chelsea.

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 26. kola
Danny Drinkwater

Gol_kola

Keď sa chce, všetko sa dá. Hráči Leicestru v dohrávke s Liverpoolom zabudli na strastiplné obdobie bez gólov a bez bodov. Proti The Reds parádne namieril sviatočný strelec Danny Drinkwater.

Moment 26. kola
Leicester konečne skóroval

Moment_kola

Až v siedmom ligovom zápase v novom roku 2017 sa do streleckej listiny zapísali aj hráči majstrovského Leicestru. Éru po odchode Claudia Ranieriho odštartovali štýlovým víťazstvom nad kloppovcami 3:1.

Hráč 26. kola
Harry Kane

Hrac_kola

Harry Kane to opäť rozbalil naplno. Proti Stoke City zaznamenal svoj tretí hetrik v ostatných deviatich zápasoch. Prehupol sa cez hranicu 100 gólov na klubovej úrovni a fanúšikovia aj vďaka nemu aspoň čiastočne zabudli na bolestivé vypadnutie z pohárovej Európy.

Zápas týždňa: 27. kolo
Liverpool – Arsenal

Zapas_tyzdna

Šlágrom 27. kola Premier League je mimoriadne dôležitý zápas o prvú štvorku zaručujúcu štart v Lige majstrov Liverpool – Arsenal. Anfield bude svedkom súboja manažérskych osobností Jürgena Kloppa a Arséna Wengera. The Reds čakajú na majstrovskú trofej od minulého tisícročia od roku 1990, kanonieri sa z titulu naposledy tešili v roku 2004.

Momentálne ide o duel piateho a štvrtého tímu anglickej najvyššej súťaže. Tabuľkových susedov delí jediný bod. Bilancia v ére Premier League hovorí tesne v prospech domácich, keď zo 49 meraní síl vyhrali sedemnásť, The Gunners pätnásť. Aj prvý vzájomný duel v sezóne vyhrali v prestrelke na Emirates Liverpoolčania 4:3.

Zápas sledujte v sobotu 4. 3. o 18:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč. V predzápasovom štúdiu od 18:00 privíta Michal Hrdlička Stana Velického.

Program 27. kola: 

Program_kola