Vedúci CK: FutbalTour.sk? Radosť pracovať

Do FutbalTour.sk nastúpil v roku 2014 a aktuálne je vedúcim cestovnej kancelárie. Kristián Ravinger kladne hodnotí rozširovanie FutbalTour.sk na ostatné trhy a prezrádza, ktorú destináciu by chcel navštíviť. Zároveň hovorí o firemnej filozofii, ktorá platí u klientov aj zamestnancov.

V čom vidíš najväčší rozdiel oproti začiatkom práce vo FutbalTour.sk a dnes?

Najmä v expanzii na nové trhy – a to hlavne zahraničné. Zvýšil sa počet klientov a zároveň sme sa rozrástli aj personálne. Cestovnú kanceláriu sme začali budovať na excelentnosti v kvalite poskytovaných služieb, čím sme mohli zlepšiť svoje obchodné aktivity. To znamená, že sme sa zamerali viac na rozvoj marketingových aktivít, pretože je veľmi dôležité, aký prístup k jednotlivým trhom zvolíte a ako v nich budete komunikovať.

Sústredili sme sa viac aj na trénovanie a školenia nášho obchodného tímu. Sme spoločnosť, ktorá poskytuje služby, zamerali sme sa na požiadavky a potreby našich klientov a v súčasnosti presne vieme, o čo má trh záujem.

Bude vás zaujímať: Zakladateľ FutbalTour.sk: Top destinácia? Barcelona. Chlapi sú na futbale, ženy nakupujú

Ktorý zájazd si absolvoval ako prvý? Ktorý bol najpamätnejší?

Ako prvý zájazd som absolvoval Barcelona – Atlético Madrid v januári 2015. Tým najpamätnejším bol výjazd na Barcelona – Real a teda tradičné El Clásico. Na tento zájazd sme išli firemným autom „Scudom“ z Bratislavy až do Barcelony. Bol to perfektný zážitok.

Ako vyzerá tvoj typický pracovný deň?

Práca, práca, práca a ešte raz práca…

Ak by si si mal vybrať iné povolanie, čo by si robil?

Nemenil by som!

Koľko hodín denne/týždenne stráviš sledovaním športu? Ako to na teba vplýva po celodňovej práci so športovými zájazdmi?

Z mojich kolegov asi najmenej. Všetko, čo potrebujem vedieť, si naštudujem alebo pozriem.

Ktorú ligu pozeráš najčastejšie?

Jednoznačne Ligu majstrov.

Obľúbený klub?

Rád si pozriem akýkoľvek dobrý zápas, konkrétny obľúbený futbalový klub nemám. Spomedzi hráčov uznávam Cristiana Ronalda.

Ktorý zápas/štadión odporúčaš?

Ťažko povedať… Naša ponuka je rôznorodá, ponúka rozličné futbalové zážitky. Za ten čas, čo pracujem vo FutbalTour.sk, nás veľakrát pozitívne prekvapili rôzne duely.

Odporúčam však nejaké derby. Aj keď u nás platí, že obyčajný zápas vie niekedy uspokojiť našich klientov viac ako práve derby súboj.

Prečítajte si tiež: FutbalTour.sk oslavuje 10. výročie. Toto bol jeho prvý zápas

Čo spomedzi športových podujatí ešte musíš zažiť?

Rád by som zažil atmosféru zápasov v NHL, NBA či NFL v USA.

Čo si predstavíš, keď sa povie FutbalTour.sk?

Najúspešnejšiu cestovnú kanceláriu na Slovensku a v Česku, ako aj CK, ktorá poskytuje kvalitné služby, ktoré sú zárukou spokojnosti našich klientov. Jednoducho „z lásky k futbalu“.