Tipuj dedinský futbal a vyhraj zájazd na Ligu majstrov

3 minúty čítania
Autor: Radoslav Blažek

Hoci najväčšia futbalová cestovka FutbalTour vysiela ľudí na zápasy európskych súťaží a plní tak sny fanúšikov TOP európskych klubov, nie nehovorí ani dedinskému futbalu. Dôkazom je podpora unikátneho projektu, ktorý minulý rok rozbehla sieť regionálnych novín MY.

Využite bezplatnú registráciu —> mytipujeme.sk

Ide o dedinskú futbalovú tipovačku, ktorá prebieha na portáli MYTipujeme.sk. Tipéri tu majú možnosť natipovať všetky futbalové súťaže od Fortuna ligy až po najnižšiu oblastnú súťaž. A práve FutbalTour odmení víťaza, najlepší tipér získa hlavnú cenu: Zájazd na ľubovoľný zápas od CK FutbalTour v hodnote 500 EUR. A to nie je všetko!

FutbalTour odmení aj vernosť tipérov v podobe zájazdu na ľubovoľný zápas v hodnote 200 EUR. Do tretice všetko dobré. Ako odmenu za najaktívnejších tipérov z minulej sezóny získal nitriansky región, a práve tam FutbalTour odovzdá aj tretiu zo svojich cien: Zájazd na ľubovoľný zápas v hodnote 300 EUR.

Trojnásobná šanca vyhrať zájazd od FutbalTour:
1. Hlavná cena: Zájazd v hodnote 500 EUR
2. Cena za vernosť tipéra: Zájazd v hodnote 200 EUR
3. Regionálna cena (platí pre nitriansky región): Zájazd v hodnore 300 EUR

Registrácia je bezplatná

Jesenná časť odštartovala v prvej polovici augusta. Stále je dostatok času sa zapojiť a byť súčasťou veľkej tipérskej súťaže, kde o spestrenie sa stará najmä dedinský futbal. Ak chcete namiesto manchesterského derby či súboja Real – Barca tipovať regionálne El Clásico, v ktorom jedna dedina nedaruje tej druhej doslova ani centimeter na ihrisku, ste správne.

„Asi tri kolá pred koncom som si všimol, že som na druhom mieste. Zacítil som šancu, ale ešte som nad výhrou veľmi nerozmýšľal.“
– Jaroslav Bača, minuloročný víťaz

Minulý rok ovládol Jaroslav Bača, fanúšik Liverpoolu FC

Chlapík z Vaďoviec, bývalý futbalista a dnes fanúšik Liverpoolu nazbieral v 11 kolách online tipovačky na platforme www.mytipujeme.sk spolu 116 bodov a vyhral hlavnú cenu. V tom ako ju využije ma jasno, prvou voľbou sú „The Reds“.

👉 Viac sa dočítate v tomto článku: Do tipovačky sa zapojilo tritisíc tipérov. Hlavnú cenu vyhral Jaroslav

Zdroj: SME/foto: Erik Stopka

ZAREGISTRUJTE sa už dnes, zabavte sa bez akéhokoľvek rizika a zabojujte o hlavnú cenu.
Registrácia je grátis.