Tip na leto: Barcelonu preverí Liverpool, Celtic aj Leicester

Začali ste sa už zaoberať letnou dovolenkou? Hľadáte destináciu a zvažujete či to bude klasika pri mori alebo niečo iné? Máme jeden tip, samozrejme hlavne pre futbalových fanúšikov a zvlášť priaznivcov Messiho, Neymara, Iniestu a spol.

FC Barcelona už totiž oznámil program prípravných zápasov na leto 2016 a fanúšikovia budú môcť sledovať svojich obľúbencov v mimoriadne zaujímavých zápasoch.

V rámci 4. ročníka International Champions Cup sa katalánsky veľkoklub predstaví najprv 30. júla v Dubline proti Celticu Glasgow, potom si 3. augusta v Štokholme zmeria sily s prekvapením sezóny – Leicesterom a napokon príde absolútny bonbónik. Na zatiaľ neurčenom mieste v Európe sa 6. augusta uskutoční zápas FC Barcelona – Liverpool.

Po predchádzajúcich sezónach, kedy sa veľká časť prípravy odohrávala v USA alebo v Ázii si teda prídu na svoje hlavne fanúšikovia v Európe, ktorí budú môcť sledovať mimoriadne atraktívne stretnutia.

Generálkou pred štartom sezóny 2016/17 bude potom ešte tradične Gamper Trophy, čiže zápas na Nou Campe so zatiaľ neznámym súperm.

Máme sa na čo tešiť a vy si už teraz môžete objednávať zájazdy na zápasy FC Barcelona z našej ponuky.