Teraz alebo nikdy. 11 futbalových zájazdov za akciovú cenu

Hviezdy anglickej Premier League, futbaloví virtuózi v Španielsku, Škriniar a jeho Inter v Taliansku či bavorský veľkoklub v Bundeslige. Ponúkame výber jedenástich leteckých zájazdov na futbal, pri ktorých garantujeme nezabudnuteľné futbalové zážitky. Upozorňujeme, že zľavy a akcie nie sú navzájom kombinovateľné.  

LA LIGA, Barcelona

Katalánsky gigant, kolosálny Camp Nou a víťaz Zlatej lopty 2019. To všetko v jednom akciovom balíčku. Využi skvelú príležitosť vidieť naživo Messiho genialitu, vychutnaj si plnými dúškami barcelonskú hymnu aj čarovné mesto, ktoré ti atmosférou a atrakciami vyrazí dych. P.S.: Nezabudni na kulinárske špeciality!

Barcelona – Eibar│20. – 25. 2.│od 195 eur

PREMIER LEAGUE, Manchester

Červení diabli pôjdu po krku vlkom z Wolverhamptonu. V Divadle snov im pripravia peklo, z ktorého budú chcieť tri body. Budete pri tom? Vychutnajte si Premier League s legendárnym Manchestrom United na veľkolepom futbalovom stánku.

PREMIER LEAGUE, Londýn

Londýn je rajom pre futbalových fanúšikov. Kanonieri, The Blues či kohúti. Metropola Anglicka je plná skvelých futbalových duelov za bezkonkurenčné ceny. Odštartujte nový rok s nezabudnuteľnými zážitkami z Emirates Stadium, Stamford Bridge či Tottenham Stadium! Špecialitou je londýnsky dvojzápas – v rámci jedného výletu zažijete duel Arsenalu proti úradujúcemu majstrovi z Manchestru aj súboj Chelsea proti Bournemouthu.

      Arsenal – Sheffield│18. – 19. 1. 2020│od 240 eur

       Chelsea – Burnley│11. – 12. 1. 2020│od 240 eur

SERIE A, Miláno

Škriniarovci hrajú skvelý futbal a súperia o titul. Vpredu strieľa góly Lukaku, vzadu drží obranu aj náš reprezentačný stopér. Temperamentní fanúšikovia na San Sire sa opäť postarajú o elektrizujúcu atmosféru, navyše súper z neďalekého Bergama predvádza ofenzívny futbal. Máte sa na čo tešiť!

Inter – Atalanta│10. – 13. 1. 2020│od 190 eur

LA LIGA, Barcelona

Gólostroj domácich Blaugranas? Čo poviete na Messiho genialitu, Suárezov zabijácky inštinkt a Griezmannovu dravosť na kolosálnom Camp Nou? Skvelá príležitosť vidieť barcelonské hviezdy za jedinečnú cenu.

FC Barcelona – Levante│1. 2. – 3. 2. 2020│od 290 eur

LA LIGA, Madrid

Kráľovský Biely balet ponúkame v domácom prostredí na Santiago Bernabeu. Do metropoly Španielska zavíta nepríjemná Sevilla a bude to šláger, ako sa patrí. Benzema, Bale, Hazard či Modrič – etalón futbalistov, ktorí sa postarajú o vaše nezabudnuteľné zážitky.

LA LIGA, Madrid

Los Colchoneros má čo ponúknuť aj náročnejšiemu fanúšikovi. Útočné esá ako Costa, Morata či Felix, v zálohe spoľahlivý Koke s Lemarom a madridskú bránku stráži dlháň Oblak. Madridčania sú v tesnom závese za Barcelonou a Realom a znovu sa budú uchádzať o ligový primát. Navyše ich bude poháňať nový štadión Wanda Metropolitano Bude to zápas za tri body?

Atlético Madrid – Leganes│25. – 27. 1. 2020│od 190 eur

BUNDESLIGA, Berlín

Nemecké lákadlo pre slovenských fanúšikov! Domáca Hertha s Dudom bude odolávať mníchovskému gigantovi. Presadí sa Lewandowski či Muller? Alebo prekvapia domáci Berlínčania? Presvedčte sa na Olympijskom štadióne!