Súťaž o zájazd na AUDI CUP 2015

CK FutbalTour.sk v spolupráci s tradičným partnerom – televíziou DIGI Sport, pripravili atraktívnu súťaž o najlepší zájazd letnej sezóny.

a1CK FutbalTour.sk v spolupráci s tradičným partnerom – televíziou DIGI Sport, pripravili atraktívnu súťaž o najlepší zájazd letnej sezóny.

Do súťaže sa môžete zapojiť veľmi jednoducho a výhercovia si budú môcť vychutnať umenie hviezd svetového futbalu na vlastné oči v nádhernej Allianz Arene.

Otázka: Kto sa stal víťazom turnaja AUDI Cup v r. 2013?

Odpoveď posielajte na: sutaz@digisport.sk

Okrem správnej odpovede uveďte prosím na seba aj tel. kontakt, ktorý môžeme použiť v prípade Vášho víťazstva.

Termín súťaže: 22. 6. – 22. 7. do 12.00 hod.

Vyhodnotenie súťaže:  Streda, 22. 7. 2015 po 12.00 hod.

Výhra: Hráme o 2x zájazd pre 2 osoby. Zájazd obsahuje: Vstupenku na oba zápasy počas semifinálového dňa 4.august 2015 (Bayern vs AC Miláno, Real Madrid vs. Tottenham), autobusovú dopravu a služby delegáta. .

Do žrebovania budú zaradené všetky maily, ktoré budú obsahovať správnu odpoveď a ktoré prídu na email sutaz@digisport.sk do stredy, 22.7.2015 do 12.00 hod. Ak výherca nedosiahne vek 18 rokov, musí ako 2.osobu na zájazd zobrať jedného zo svojich rodičov.

Cena útechy: V prípade, že sa nestanete víťazom tejto súťaže cez DIGI Sport, môžete si tento zájazd zakúpiť na www.futbaltour.sk.