Spolupráca s tradičným klubom: V Brne aj o zájazd do Mníchova

Množstvo klientov a fanúšikov máme aj za riekou Moravou a keďže k nim chceme byť stále bližšie, dohodli sme sa na zaujímavej vzájomnej spolupráci s jedným z najznámejších českých klubov futbalovej histórie.

br1

FC Zbrojovka Brno je na svete už od roku 1913, pričom zlatú éru prežil klub v sedemdesiatych rokoch. Vyšperkoval ju jediným titulom a veľkými oslavami na majestátnom štadión Za Lužánkami. Na zašlú slávu aj legendárny stánok sa však už iba spomína, ale ktovie, možno sa všetko raz vráti.

 

Spoluprácu začíname už na atraktívnom zápase proti Baníku Ostrava, ktorý je na program v piatok 6. 3. Momentálne bude zaujímavá najmä pre majiteľov sezónnych permanentiek.

Päť šťastných vlastníkov permanentných vstupeniek bude počas každého zápasu súťažiť v rýchlosti/tvrdosti strely. Tí budú vyžrebovaní a následne informovaní počas prvého polčasu. Dostanú špeciálnu kartičku, ktorou sa na začiatku prestávky preukážu organizátorom pri vstupe na hraciu plochu. Pri bránke pod sektorom domácich fanúšikov už bude pripravený radar na meranie streleckého pokusu. Princíp súťaže je jednoduchý. Každý zo zúčastnených bude mať dva pokusy, víťazom sa stane ten, ktorého strela bude mať najvyššiu rýchlosť. Ostatní dostanú ceny útechy v podobe suvenírov.

Víťaz však bude odmenený skvelou cenou – zájazdom na atraktívny futbalový turnaj, organizovaný Bayernom Mníchov. V hre sú miestenky na finálový deň turnaja AUDI Cup 2015, ktorý sa bude konať v nádhernej Allianz Aréne v Mníchove.

FOTOGALĚRIA z AUDI Cupu 2013

Turnaj sa uskutoční na prelome júla a augusta, presný termín ešte nie je známy. Atraktívneho podujatia sa v minulosti zúčastnili napríklad Manchester United a City, AC Miláno, argentínska Boca Juniors alebo brazílske Sao Paulo. O presnom termíne bude výherca informovaný v momente, kedy bude turnaj definitívne potvrdený (k tomu by malo dôjsť v najbližších týždňoch). Úspešný strelec zo súťaže si vychutná druhý hrací deň turnaja, zápasy o tretie miesto a finále. Súčasťou ceny je aj doprava autobusom, poistenie a služby delegáta.

Okrem polčasovej súťaže môžu vlastníci zbrojováckých permanentiek využiť aj zľavu 7 % na každý zájazd z ponuky CK FutbalTour.sk!