Spoločný zážitok otca a syna. Výborným tipom je futbalový zájazd

Premýšľate nad tým, ako potešil ratolesť? Je váš syn futbalovým nadšencom a každý víkend si s iskrou v očiach sadá k televízoru, aby videl zápas obľúbeného tímu? Potešte ho zájazdom na veľký futbal!

Fungovať to však môže aj opačne. Ste už dospelý a chcete naplniť dlhoročnú túžbu vášho otca? Dajte mu originálny a nezabudnuteľný darček! Zájazd na niektorý svetový štadión je ideálnou formou spoločného zážitku otca a syna.

Ponúkame tri príbehy, ktoré to potvrdzujú.

Audi Cup v Allianz Aréne 

Návšteva letného turnaja Audi Cup 2019, kde sa na prelome júla a augusta predstavili okrem domáceho B. Mníchov aj Real Madrid, anglický Tottenham Hotspur a Fenerbahce Istanbul, bola veľkým zážitkom pre klienta Martina, ktorý zobral na výlet svojho 12-ročného syna. Vyjadril spokojnosť s organizáciou, dopravou, hotelom i delegátom a v recenzii tiež spomenul, že to nebol ich posledný zájazd.

Dobrý deň Dňa 30 a 31 jula som sa prvý krát zúčatnil spolu s 12 ročným synom na AUDI CUP 2019 v Mnichove. Chcel by som…

Uverejnil používateľ Martin Vaško Pondelok 5. augusta 2019

 

Remíza Barcelony so Slaviou na Camp Nou 

Klient Roman zobral svojho syna na bájny Camp Nou, kde boli svedkami bojovného výkonu Slavie Praha. Tento duel českému majstrovi vyniesol cenný bod za remízu 0:0. Náš klient si pochvaľoval komunikáciu aj poskytnuté informácie pred zájazdom. Ocenil perfektnú organizáciu v Barcelone. My veríme, že obaja si futbalový zážitok užili naplno!

Celú recenziu Romana Polanského si môžete prečítať TU.

FOTO: Roman PolanskýGoogle recenzie/FotbalTour.cz

Splnený sen na Old Trafford

Posledný zápas skupinovej fázy aktuálneho ročníka Európskej ligy. Domáci triumf Manchestru United 4:0 nad holandským AZ Alkmaar. O góly Červených diablov sa postarali Ashley Young, Juan Mata a dvojgólový mladík Mason Greenwood. Zverenci Oleho Gunnara Solskjaera uspeli v priamej konfrontácii o prvenstvo v skupine L a Miroslav si splnil celoživotný sen.

Bájny Old Trafford navštívil spoločne so svojím dospelým synom Miroslavom a obaja boli maximálne spokojní.

Odporúčam futbal tour.skSom maximálne spokojný aj za môjho otca ktorému sa 12.12.2019 splnil sen a boli sme na zápase pohára UefaManchester united vs Alkmaar.Bolo to úžasné ďakujeme

Uverejnil používateľ Miroslav Daubner Nedeľa 15. decembra 2019

 

Chcete splniť sen otcovi? Alebo ste otec a chystáte pre syna originálny darček? Dajte nám vedieť, o ktorý zápas máte záujem, všetko pripravíme podľa vašich predstáv!

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.


FOTO: FutbalTour.sk