Špeciál naplnený do posledného miesta: Desiatky Slovákov na semifinále LM

Žreb semifinále Ligy majstrov bol priaznivý pre všetkých fanúšikov, ktorí si chcú vychutnať viac zápasov v jednom meste. Madrid je atraktívnou destináciou aj sám o sebe, no keď sa k tomu pridajú dva súboje najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže, výsledkom je perfektná možnosť zájazdu.

CK FutbalTour.sk v spolupráci s ďalšími partnermi pripravili špeciálny charterový let na dvojzápas do španielskej metropoly. Aj keď to spočiatku tak nevyzeralo, napokon bol o tento lukratívny zájazd enormný záujem a miesta, ktoré sme mali k dispozícii sa okamžite zaplnili. Keďže kapacita lietadla sa nedá „nafúknuť“, dokonca sme museli niekoľkým klientom pripraviť inú alternatívu prostredníctvom bežných letov.

Musíme konštatovať, že toto bola skutočná lahôdka sezóny v našej ponuke. Veď uznajte, zabezpečili sme pohodový let na trase Bratislava – Madrid – Bratislava, transfer z letiska na hotel v centre mesta a späť, prehliadku krásneho mesta, slovenského delegáta a najmä vstupenky na dva fantastické zápasy štyroch aktuálne najlepších tímov v Európe vo vrcholiacej sezóne.

Dvojzápasy či trojzápasy sú v našej ponuke čoraz populárnejšie a klienti oceňujú, že môžu spojiť návštevu zaujímavých destinácií v kombinácií s nezabudnuteľnými športovými zážitkami.

real-madrid-elche-96_1515