Show sa začala!

A to vo veľkom štýle. Tigrom zachutili líšky, takže tipéri asi trhali tikety hneď po otváracom zápase novej sezóny. Guardiola rýchlo pochopil, že toto je iná liga. Vyhral až súperovým vlastencom, zatiaľ čo na opačnej strane barikády, v červenej časti Manchestru, sa už nevedia dočkať piatkovej predohrávky. Áno, čítate dobre. Zvykajme si teda postupne na nový hrací deň.

Na Old Trafford to bude večer v znamení návratu strateného syna. PP6, ako vraj budúca globálna superstar, vybehne na trávnik so statusom najdrahšieho hráča planéty. Sme zvedaví, ako to zvládne…

Zápas týždňa na Emirates, bol nielen sedem gólovou prestrelkou, ale ukázal oveľa viac.Klopp mení herný prejav Liverpoolu, tím srší energiou a chuťou víťaziť. Wenger objíma „svoj“ milovaný Arsenal tak pevne, že mu dochádza dych. Bude pre „Profesora“ jubilejná 20.sezóna zároveň rozlúčková?

O to viac sa tešíme na sobotný duel majstra s vicemajstrom. Leicester hostí Arsenal. Kanonieri síce vyhrali oba zápasy v ostatnej sezóne, ale iróniou osudu by bol fakt, keby ich tentokrát zarezal Vardy alebo Mahrez. Obaja mali už hrávať práve v červenom drese londýnčanov…

Prestupový kolotoč končí až 1.9. Aké prekvapenia nám ešte prinesie?

S radosťou vyberáme TOP momenty 1.kola a tešíme sa na víkendovú ponuku Premier League.

Exkluzívne na Digi Sport.

branko-cap

 

 

 

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

———————————————————————————————————————————————————————

Gól kola

Futbalový rock´n´roll v podaní Liverpoolčanov odštartoval na Emirates Stadium parádnym priamym kopom Philippe Coutinho.

Moment kola

Víťazstvo zdecimovaného nováčika Hullu City nad úradujúcim šampiónom. Aj s trinástimi zdravými hráčmi je možné v Anglicku prekvapiť a pokoriť majstrovský tím Claudia Ranieriho.

Hráč kola

Zlatan Ibrahimovič

Ibrahimovic

Zápas týždňa

Šlágrom 2. kola je stretnutie majstra s vicemajstrom: Leicester – Arsenal. King Power Stadium bude svedkom súboja trénerských osobností Claudia Ranieriho a Arsèna Wengera. Líšky sa vlani šokujúco tešili z premiérového titulu, Kanonieri opäť skončili tesne pod vrcholom, na titul čakajú už dvanásť rokov. Oba vzájomné duely v uplynulom ročníku vyhrali Gunners. Bilancia v ére Premier League je tiež jednoznačne v prospech Londýnčanov, keď z 20 zápasov trinásťkrát vyhrali a len raz odchádzali so sklonenými hlavami. Stretnutie sledujte v sobotu 21. 8. o 18:30 na DIGI Sport 1. Zápas komentuje Richard Fekete.

14022248_1338076719555862_5829633173628045397_n

Program kola

program-kola

Ak si chcete zápasy vychutnať naživo, stačí si vybrať z ponuky zájazdov!