Príde Eden Hazard? Audi Cup bude ťahákom leta

Bayern Mníchov bude opäť organizovať obľúbený futbalový turnaj Audi Cup. Ten je skvelým tipom na letný výlet pre futbalových fanúšikov aj rodiny s deťmi.

Audi Cup, na ktorom si každý druhý rok zmerajú sily futbalové veľkokluby, je výkladnou skriňou známych hráčov aj atraktívnych zápasov.

Tento rok sa na ňom predstaví Bayern, Real Madrid, Tottenham a Fenerbahce. A to je záruka skvelých výkonov. Turnaj sa odohrá za dva dni (30. – 31. júla) a tvorí ho semifinálový deň a finále. V rámci každého hracieho dňa si fanúšikovia môžu vychutnať dva zápasy v kolosálnej Allianz Aréne.

Veľa práce. Tak by sa dala charakterizovať situácia Bavorov počas letného prestupového obdobia. Odchod dlhoročných opôr Bayernu v podobe Arjena Robbena a Francka Ribéryho je stratou, s ktorou si bude musieť poradiť chorvátsky kormidelník Niko Kovač. Alebo bude trénerom niekto iný? V Mníchove nastanú zmeny a nebude ich málo. Na Audi Cupe sa môžete tešiť na nové mená svetového futbalu.

V prípade Realu to platí dvojnásobne. Katastrofálna sezóna Bieleho baletu napovedá, že Florentino Pérez otvorí pokladničku dokorán. Prvou veľkou akvizíciou je Eden Hazard. Kto bude ďalšou veľkou rybou? Kylian Mbappé? Christian Eriksen? V hre sú veľké postavy, „pusinky“ budú azda najaktívnejším aktérom na prestupovom trhu. A ideálna príprava na novú sezónu? Audi Cup 2019!

Zostáva Tottenham, ktorý prežil snáď najlepšiu sezónu v histórii, a ponúka útočný klenot Harryho Kanea či šikovného Deleho Alliho. Posledným z kvarteta účastníkov Audi Cupu 2019 je Fenerbahce. Turecký tím sa bude snažiť potrápiť favoritov turnaja. Podarí sa mu to? Presvedčte sa naživo už od 55 eur.

Ponuka zájazdov a vstupeniek na Audi Cup 2019