PREMIER LEAGUE RADAR (1): Kto vtrhne do boja o Európu? Najhlasnejšie sa hlásia Straky

3 minúty čítania
Autor: David Zlomek

V úvodnom diele nášho seriálu sa pozrieme na tímy od ktorých sa očakáva útok na pohárovú Európu a narušenie hegemónie top 6. Najzaujímavejší je pochopiteľne Newcastle, ktorého finančné možnosti sú takmer neobmedzené. Okrem toho ale bude posilňovať napríklad West Ham. A ani zvyšok ligy nebude chcieť zostať pozadu.

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram.

Veľké očakávania od Newcastle

Newcastle zvolením trénera Eddieho Howea trafil do čierneho. Anglický tréner Newcastle s prehľadom zachránil a očakáva sa, že Straky zamieria na Európu. Pochopiteľne aj vďaka finančným možnostiam. Hovorí sa o 190 cm vysokom Hugovi Ekitikem, nádejnom útočníkovi zo Stade Reims. Howe a spol. majú spadnuté aj na vysoko hodnoteného stopéra Botmana z Lille, o ktorého už dlhodobo javí záujem Manchester United.

👉 Rozlosovanie Premier League. Sezónu otvoria kanonieri v Selhurst parku!

Straky sú okrem týchto borcov spájaní aj s ďalšími hviezdami svetového futbalu. Ak by neklapol príchod Ekitikeho, mohol by prísť Victor Osimhen z Neapola či Ousmane Dembele ako voľný hráč. V hre je napríklad aj Diaby z Leverkusenu či Nathan Aké z Manchestru City.

Nepríjemný West Ham a úpadok Evertonu?

Ďalším zaujímavým tímom, zvlášť pre českých fanúšikov, je rozhodne West Ham. Ten sa asi do žiadneho zbesilého míňania púšťať nebude, všetko ale bude závisieť od toho, či klub opustí Declan Rice, alebo nie. Hviezdny stredopoliar má poriadne vysokú cenovku.

Pokiaľ by neodišiel, dá sa očakávať, že Hammers zainvestujú do obrany. Očakáva sa že kladivári uplatnia opciu na prestup gólmana Areolu, následne treba kúpiť stopéra či nádejného beka Aarona Hickeyho z tímu Bologna FC, ktorý je spájaný s Arsenalom.

Zaujímavé bude prestupové leto Evertonu, ktorý sa o fúz vyhol pádu. Tréner Lampard údajne túži po Harrym Winksovi z Tottenhamu či stoperovi Tarkowskim z Burnley, ktoré Premier League opustilo. Viac ako o posilách to však bude o prípadných odchodoch. Goodison Park môže opustiť Richarlison, Calvert-Lewin alebo Yerri Mina.

Síce nie je isté, kto kam príde, ale vedzte, že isté je, že ďalšia sezóna Premier League bude ešte lepšia ako tá uplynulá. Len si predstavte krásne letné počasie, preplnený štadión a pravú anglickú atmosféru, ktorú dopĺňajú hviezdy svetového formátu na ihrisku. To chcete!

Využite jednu z našich ponúk a poleťte s nami do Anglicka! Našu ponuku zájazdov a vstupeniek nájdete TU.

Na Premier League s FutbalTour.sk

Chcete si už dnes zarezervovať zážitok na celý život, nech sa máte na čo tešiť? Urobte si u nás nezáväznú rezerváciu na svoj obľúbený klub, alebo kúpte pre seba či svojich blízkych darčekovú poukážku a výber nechajte na neskôr.

Na webovom portáli CK FutbalTour.sk pre vás budú postupne pribúdať aj konkrétne ponuky zápasov aj anglických tripov s viacerými zápasmi.

Zájazdy na West Ham (Souček, Rice)
Populárny VAR trip (Trojzápas Cr. Palace – Arsenal, Tottenham – Southampton, West Ham – Man. City)

Darčeková poukážka na zájazdy či vstupenky od FutbalTour.sk