Premier League poteší a prekvapí aj cez prestávku: Veselé Vianoce praje Everton

Predvianočná nálada sa preniesla už aj do zápasov anglickej Premier League. Desiatky fanúšikov navštevujú zápasy s typickými čiapkami, kluby pripravili špeciálnu vianočnú edíciu suvenírov a niektoré upravili aj zápasový program.

V liverpoolskom Goodison Parku zrejme vládne pohodička, Evertonu sa darí a je na piatom mieste tabuľky, so štvorbodovou stratou na vedúci Arsenal. Počas zápasu s Fulhamom v rámci 16. kola tak domáci organizátori mysleli aj na to, aby ľudia na tribúnach „nemrzli“ a nenudili sa ani cez polčasovú prestávku.

Hráči odišli do kabín, na trávniku sa spustilo automatické zavlažovanie a časť divákov odišla do bufetov. Väčšina však zostala v hľadisku a tak si mohla užiť tanečnú šou v podaní „akože“ usporiadateľov (stewardov), z ktorých sa na prekvapenie všetkých v priebehu sekundy stali skvelí tanečníci. Marketingovému oddeleniu Evertonu sa vydaril zaujímavý ťah, diváci ho odmenili potleskom a úsmevmi na tvárach.


Vianočný bonus:

Chcete si vychutnať atmosféru Premier League v Goodison Parku, obzrieť si Liverpool alebo navštíviť akýkoľvek iný zápas najkvalitnejšej európskej súťaže? Kontaktujte nás a pripravíme vám zájazd na mieru.