Premier League od 249 €: O slovo sa hlásia londýnske kluby

Londýn je mesto, kde si futbalový (ale aj športový) fanúšik príde na svoje vždy a za každých okolností. Či už priamo na ligovom a reprezentačnom zápase alebo pri prehliadke niektorého zo slávnych štadiónov. V žiadnom prípade by to však nemalo byť iba o tých najväčších a do pozornosti rozhodne dávame aj menšie kluby v britskej metropole.

Je logické, že najviac fanúšikov chodí na Emirates Stadium (Arsenal), Stamford Bridge (Chelsea), White Hart Lane (Tottenham) a obrovský záujem býva aj o pohárové alebo reprezentačné zápasy vo Wembley. Londýn však ponúka aj iné a mimoriadne zaujímavé možnosti v Premier League, nehovoriac o nižších súťažiach na tradičných štadiónoch.

Aktuálne totiž pôsobí v elitnej lige až šesť tímov, ktoré majú sídlo v najväčšom anglickom meste a tak je naozaj z čoho vyberať. Ak ste už absolvovali návštevy všetkých vyššie spomenutých stánkov, vaše najbližšie kroky by mohli (mali?) smerovať práve na Boleyn Ground (West Ham), Loftus Road Stadium (QPR) alebo Selhurst Park (Crystal Palace).

Zájazdy na všetky domáce zápasy West Hamu, QPR a Crystal Palace v ponuke už od 249 €

Práve tu môžete zažiť ešte búrlivejšiu atmosféru, nechať sa strhnúť domácim obecenstvom pri fandení alebo môžete držať palce hosťujúcemu tímu, ktorého ste priaznivcom a chcete si vychutnať jeho výkon aj na pôde súpera.

V sezóne 2014/15 ponúka CK FutbalTour.sk práve viacero zájazdov na zápasy menších londýnskych klubov, kde sú aj neporovnateľne nižšie ceny kompletných zájazdov oproti zájazdom na miestne veľkokluby. Premier League je totiž naozaj obrovským lákadlom a ak si chcete užiť skvelý futbal, výbornú atmosféru a nie ste iba fanúšikom niektorej zo slávnych značiek, nemali by ste podobnú ponuku zmeškať.

Ako to vyzerá na zápase Crystal Palace v Selhurst Parku?

V cene zájazdu je vždy: 

  • obojsmerná letenka so všetkými poplatkami
  • ubytovanie na minimálne 1 noc v 3* hoteli
  • vstupenka na zápas
  • kompletné cestovné poistenie

Pri športových zájazdoch väčšinou neplatí populárny „last minute“, čiže objednávka až na poslednú chvíľu. Práve naopak, čím skôr si objednáte, tým bude cena nižšia a prijateľnejšia. Najvýhodnejšie ceny zájazdov môžete využiť iba pri čo najskoršej rezervácii a úhrade. Ideálne aj niekoľko mesiacov vopred. Je veľmi náročné a oveľa drahšie uspokojiť požiadavky klientov pár dní pred zápasom.

Loftus Road Stadium:

070712-Loftus-Road-General-View-Stadium-LA-PI_20120707133419967_660_320

Selhurst Park:

gun__1380109719_ground_crystal_palace

 

Zájazdy na všetky domáce zápasy West Hamu, QPR a Crystal Palace v ponuke už od 249 €

Dávame do pozornosti vybrané zápasy:

QPR – Liverpool (19. 10.) – zájazd od 299 €
QPR – Aston Villa (27. 10.) – zájazd od 249 €
QPR – Manchester United (17. 1.) – zájazd od 299 €

West Ham – Liverpool (20. 9). – zájazd od 299 €
West Ham – Newcastle (29. 11.) – zájazd od 249 €
West Ham – Manchester City (25. 10.) – zájazd od 299 €
West Ham – Manchester United (7. 2.) – zájazd od 299 €

Crystal Palace – Chelsea (18. 10.) – zájazd od 299 €
Crystal Palace – Liverpool (23. 11.) – zájazd od 299 €
Crystal Palace – Arsenal (21. 2.) – zájazd od 299 €