Predveď sa a vyhraj atraktívne ceny. Prihlás sa na FIFA turnaj

Ideálna sobota? FIFA, burger s pivkom a futbal. Presne to ťa čaká, ak sa zaregistruješ na tretí FIFA turnaj v bratislavskom Tribúna Futbal Pube.

FIFA turnaj v Tribúne odštartuje 7. decembra o 10.00 (sobota). Po dvoch turnajoch sa na decembrovom meraní síl predstaví viac ako 30 hráčov. To je záruka skvelých zápasov a napínavej vyraďovacej časti.

  1. miesto: kompletný zájazd na B. Mníchov – Hoffenheim + konzum v Tribúne v hodnote 35 eur
  2. miesto: konzum v Tribúne v hodnote 30 eur + suvenír obľúbeného klubu
  3. miesto: konzum v Tribúne v hodnote 25 eur + suvenír obľúbeného klubu

Najlepší strelec turnaja (najviac strelených gólov): fanúšikovský predmet obľúbeného klubu z e-shopu

Registrácia na FIFA turnaj

Každý záujemca o turnaj musí vyplniť FIFA formulár a uhradiť štartovné (5 eur) – v rámci neho bude pripravené občerstvenie.

Turnaj sa bude hrať na troch konzolách PS4 s hrou FIFA 20. Jeden zápas sa bude premietať na veľkom plátne a poschodovej tribúne, zvyšné dva na televízoroch v podniku (fáza od semifinále sa odohrá výlučne na veľkom plátne). Počas celého turnaja bude možnosť kúpiť si jedlo aj pitie podľa ponuky Tribúna Futbal Pub.

Základné informácie

5 minút polčas, náročnosť „legendary“, rýchlosť hry: normálna, kamera: TELE-broadcast, budú zapnuté zranenia, fauly, ofsajdy, hra rukou aj komentár. Zranenia aj červené karty sa pred ďalším zápasom vynulujú.

Hráč si zvolí meno, pod ktorým bude vystupovať celý turnaj. http://bit.ly/FIFA_formular 

Každý hráč má dva preferované tímy (môžu byť aj z rovnakej súťaže, zakazujú sa však reprezentácie), aby sa predišlo zápasu s rovnakými klubmi. Tie budú napísané pod menom každého účastníka turnaja.

Hráč registráciou súhlasí s podmienkami a pravidlami turnaja. V prípade nečakaného vypnutia konzoly sa zápas odohrá znovu.

Systém turnaja

30+ hráčov sa rozdelí do skupín. V skupinovej fáze sa hrá systémom každý s každým (jeden zápas). Zo skupín postupujú dvaja najlepší. Vyraďovacia časť sa hrá na jeden zápas.

Nie je možný súboj rovnakých tímov, preto hráči vo formulári uvádzajú dva preferované tímy. Právo prednostného výberu (v prípade totožných klubov) tímu má hráč, ktorý má 1. na konte viac bodov (postup z výhodnejšieho miesta v skupinovej fáze), 2. lepší gólový rozdiel, 3. viac strelených gólov, 4. registroval sa skôr ako súper.

Výhra = 3 body, remíza = 1 bod, prehra = 0 bodov. Vo vyraďovacej časti nasleduje v prípade remízy predĺženie (nie „zlatý gól“) a prípadné penalty.

Pokyny a platba

Hráč je po registrácii (http://bit.ly/FIFA_formular) povinný uhradiť štartovné prevodom na účet (prípadne iným vopred dohodnutým spôsobom, pokyny budú dostupné výlučne vo facebookovej skupine FIFA Turnaje). Registrácia hráča je záväzná až po úhrade štartovného. Ak sa hráč nedostaví na zápas do 5 minút podľa harmonogramu, nastáva kontumácia 3:0 pre jeho súpera.

Organizátor turnaja si vyhradzuje právo na zmenu pokynov alebo organizačných pravidiel. Hráči sú povinní prísť na miesto turnaja v dostatočnom predstihu (aspoň 15 minút pred začiatkom).

Kontaktná osoba: Marek Demeter (marek.demeter@futbaltour.sk)