Pre milovníkov španielskeho futbalu: El Clásico v kine

Keď sa povie najväčší zápas z najväčších, miliónom futbalovým fanúšikom po celom svete sa okamžite pred očami „objaví“ španielske El Clásico a súboj odvekých rivalov. Barcelona a Real Madrid priťahujú pozornosť v každom zápase, ale keď sa stretnú vo vzájomnom súboji, v niektorých mestách sa „zastaví čas“. Pri najbližšom derby, ktoré je na programe v sobotu 26. 10., sa tak stane dokonca aj v Košiciach.

***PODUJATIE JE ZRUŠENÉ!!!***

Oficiálny fanklub La Peña Madridista de Eslovaquia, ktorého partnerom je aj CK FutbalTour.sk, totiž v spolupráci s Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras pripravil ojedinelú akciu. Futbalovú lahôdku z Nou Campu si budete môcť vychutnať v kine, čo na Slovensku nemá obdoby.

„Jedným z hlavných cieľov slovenského fanklubu Realu Madrid je prinášať slovenským fanúšikom rôzne akcie. Za sebou už máme napríklad zraz na zápase dorastu Realu Madrid na turnaji v Michalovciach. Teraz sme opäť pripravili niečo špeciálne,“ uvádza sa na webe www.halamadrid.sk.

„Ako prvý fanklub na Slovensku prinášame možnosť vychutnať si neopakovateľnú atmosféru slávneho El Clásica v multikine CINEMAX v Košiciach. Akciu organizujeme v spolupráci so slovenským fanklubom Barcelony – Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras. Kinosálu s kapacitou 116 miest si rovnakým počtom podelia oba fanúšikovské tábory,“ dodáva autor správy.

Či už ste fanúšik Realu Madrid, Barcelony alebo kvalitného futbalu, ktorý by si chcel vychutnať zápas vo výbornej atmosfére a v prítomnosti ďalšej stovky ľudí, neváhajte a prihláste! V polčase je pripravená súťaž a tombola.

Ak však chcete vidieť túto futbalovú „lahôdku“ na vlastné oči, máme PONUKU aj pre vás.

zdroj: FutbalTour.sk, fcbarca.sk, halamadrid.sk