Pošli fotku zo zájazdu, vyhraj dres obľúbeného tímu

Stovky klientov CK FutbalTour.sk si počas sezóny užívajú na európskych štadiónoch najlepšie futbalové zápasy, plnia si sny byť na slávnom štadióne, sledujú obľúbených hráčov a spoznávajú nové mestá. Väčšinou si všetko dôkladne dokumentujú, aby sa mohli pochváliť rodine či kamarátom. Práve pre vás, vášnivých fanúšikov a fotografov, sme pripravili zaujímavú akciu.

Každý, kto nám po návrate zo zájazdu organizovaného našou spoločnosťou pošle vlastnú fotografiu zo štadióna, bude zaradený do žrebovania o dres klubu podľa vlastného výberu. Fotografií môže byť samozrejme aj viac, počet nie je obmedzený (z mesta, z reštaurácie/pubu, pri pamiatkach…).

Mimoriadne populárne sú stále aj „selfie“ fotografie a tie najoriginálnejšie s futbalovom tematikou alebo zo zaujímavej situácie počas zájazdu odmeníme špeciálnou cenou, drobným suvenírom obľúbeného klubu.

Fotografie môžete posielať na email info@futbaltour.sk

Ak ich je viac alebo majú väčšie rozmery, uložte ich na niektorý z portálov a pošlite nám link na stiahnutie. Všetky fotografie budú zverejnená na našom webe a tiež v galérii na facebooku. Vopred ďakujeme!

Ako vzor môže poslúžiť klient, ktorý si užil zápas Liverpool – West Bromwich:

28cgg34 (1)