Posledný „belasý“ výjazd v sezóne

Píše Richard Hanzlík, z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk

Ak by vám niekto pred dvomi mesiacmi povedal, že Slovan bude do posledného zápasu bojovať o postup do play-off KHL, uverili by ste mu?

slovan riha

Finančná situácia v mužstve bola veľmi ďaleko aspoň od slaboružovej, hráči sa pasovali s úbohou formou, na maródke figurovalo viac hráčov ako v Arsenale Londýn a viac ako o play-off sa hovorilo o tom, či sa Slovan o rok nevráti do domácej súťaže. Peniaze však menia človeka. Častokrát je to k horšiemu, ale ak vám konečne príde zaslúžená mzda, nasleduje opačný efekt.

Od Vianoc medzi najlepšími

Pred Vianocami sa totiž našiel zdroj, ktorý uhradil všetko, čo bolo treba a fanúšikom svitla nádej. Tá nádej, ktorú by v októbri nikto z nich ani neskúšal hľadať. Hráči začali hrať, vyhrávať a zvyšovať tak akú-takú šancu na postup do bojov o Gagarinov pohár. Po sérií domácich zápasov z úvodu roka mali dokonca najlepšiu formu z celej KHL!

Nebyť spomínanej výsledkovej kómy, boli by dnes bez problémov na postupových miestach. Na keby sa však nehrá ani v hokeji, ale Slovan to má stále vo svojich rukách. Napriek prehrám v Číne a Vladivostoku. Pretože záver ligy mu pripravil štyri domáce zápasy zakončené posledným výletom do Záhrebu. Boj o postup vstupuje do predĺženia.

Cesta do play-off vedie cez Záhreb

V športovom svete neexistuje nič krajšie, ako boj do posledných sekúnd. Najmä, ak sa jedná o dlhodobú súťaž akou KHL je. Momentálna strata na postupové ôsme miesto sa rovná štyrom bodom. Siedme miesto si drží osembodové manko. Nič, čo by sa ešte nedalo zachrániť.

slovan-kotol

O všetkom napovie forma a hlavne výsledky zo štyroch domácich zápasov, najmä však posledný dvojzápas s Medveščakom Záhreb. Proti mužstvu bez akejkoľvek šance na postup bude Slovan favoritom a dosť pravdepodobne sa o všetkom rozhodne v Záhrebe. A vy môžete byť s Říhovou armádou pri tom.

Naše autobusové zájazdy majú iba jeden cieľ. Prepraviť do Záhrebu čo najviac ľudí, aby mal Slovan aj v poslednom zápase základnej časti domáce prostredie. O všetko sa postarajú naši delegáti a vašou jedinou úlohou bude hnať Slovan za víťazstvom. Aby sa Záhreb navždy stal miestom, kde Slovan dokonal svoj heroický comeback na ceste do play-off.

Kompletný autobusový zájazdu v cene 50€ objednávajte TU.